Αναβρασμός και αποχωρήσεις χορηγών στο Big Brother μετα το χθεσινό συμβάν – Αυστηρές οδηγίες στους παίκτες .(Video)

 

big_brothe

Σάλος από το χθεσινό συμβάν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ Big Brother που –έως τώρα- είχε αποτέλεσμα να διώξουν τον παίκτη που εξέφρασε τις χυδαίες απόψεις, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα.

Μετά μάλιστα από τη δημοσιοποίηση ο ΣΚΑΪ έκοψε το live streaming προκειμένου να μπουν στο σπίτι του Big Brother πρόσωπα από την παραγωγή και να προσπαθήσουν να μαζέψουν… τα ασυμμάζευτα.

Έτσι ενημερώθηκαν όλοι οι παίκτες αλλά και ο εμπλεκόμενος, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, πως οι κάμερες είχαν καταγράψει και δείξει live τη συνομιλία του με τους άλλους δύο παίκτες, κατά την οποία είπε ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε ένταση και στους υπόλοιπους παίκτες και οι άνθρωποι της παραγωγής τους είπαν πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για το τι λένε, υπενθυμίζοντάς τους το live streaming.

Επίσης τους τόνισαν πως για τις ανάγκες της μαγνητοσκόπησης και του επεισοδίου δεν πρέπει να πουν τίποτα για αυτό το γεγονός μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα τι θα γίνει με τον Αλεξανδρίδη. Όπως ήταν λογικό όλοι ήταν «παγωμένοι», ενώ στη συνέχεια, σε κάποιο μέρος του σπιτιού που ορισμένοι παίκτες πήγαιναν να σχολιάσουν τα λεγόμενα του Αλεξανδρίδη επενέβησαν ξανά από την παραγωγή και τους σταμάτησαν.

Έτσι μετά την ανακοίνωση ότι ο παίκτης αποβάλλεται και πρέπει να φύγει από το Big Brother πολλά ειπώθηκαν μεταξύ τους αλλά πλέον όλα είχαν πάρει το δρόμο του… γυρίσματος!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι στον ΣΚΑΪ είναι χωρισμένοι σε δύο «μέτωπα» με κάποιους να υποστηρίζουν ότι πρέπει να συνεχίσουν τα live streaming και με κάποιους να λένε ότι ακόμα και μετά τις οδηγίες στους παίκτες είναι επίφοβο να βγει ξανά κάτι στον αέρα που δεν πρέπει να το δουν οι τηλεθεατές.

Βέβαια το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο κανάλι του Φαλήρου είναι ότι αρκετοί από τους χορηγούς έχουν αποχωρήσει από τη συμφωνία για το Big Brother διαμαρτυρόμενοι για αυτά που ακούστηκαν και όπως φαίνεται αυτός είναι ένας παράγοντας που βάζουν στο τραπέζι όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να μένουν μόνο σε ελεγχόμενο υλικό… για να μην έχουν πάλι ανεξέλεγκτες εξελίξεις…!

newsit.gr

ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *