Ανακάλυψε τα 7 καλύτερα tips για να φορέσεις την ψηλόμεση παντελόνα σου με στυλ!

Η ψηλόμεση παντελόνα είναι ένα ρούχο που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ας δούμε μερικά tips να τη φορέσεις σωστά και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

1. Αν έχεις έντονη περιφέρεια, τότε θα λατρέψεις την ψηλόμεση παντελόνα, αφού έρχεται χαλαρά και καμουφλάρει, τονίζοντας τα δυνατά σημεία. Πρέπει, όμως, να είναι το σωστό μέγεθος και να μην δείχνει να «ζορίζεται» το ύφασμα. Ιδανικά, τη συνδυάζεις με crop topτονίζοντας το πάνω μέρος.

2. Για office look εμφανίσεις, συνδύασέ τη με πουκάμισο λευκό ή ριγέ, αφού θα δώσει την κατάλληλη επισημότητα, αλλά και στυλάτη διάθεση.

3. Επίλεξε ένα top με διαφάνεια ή δαντέλα, αφού δώσει το ύφος που χρειάζεται στο σύνολο και θα αναδείξει τη θηλυκότητα.

 

4. Αν έχεις κοιλίτσα, τότε μπορείς να ποντάρεις σε loose γραμμή στο πάνω μέρος συνδυάζοντας το με την παντελόνα. Προσοχή στην ισορροπία των χαλαρών γραμμών, βάζοντας το μπλουζάκι που θα επιλέξεις μέσα από την παντελόνα, έτσι ώστε να έρχεται χαλαρά και να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.

 

5. Τα αξεσουάρ αποτελούν σύμμαχο, επιλέγοντας ψηλά ή χαμηλά παπούτσια, έντονα ή λιτά κοσμήματα, ανάλογα με την ένταση που θέλεις να δώσεις.

6. Ένα look που θα αποτελείται από παντελόνα και σακάκι είναι ιδανικό και από μόνο του δίνει ένα ζηλευτό outfit, δίνοντας ένταση με το top ή τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις.

 

7. Πόνταρε σε έντονο χρώμα, σχέδιο ή διαφορετική υφή, αφού θα είναι ένα κομμάτι που θα το λατρέψεις. Ανάλογα με το πόσο άνετα αισθάνεσαι, επίλεξε ένα διακριτικό πάνω μέρος σεμονόχρωμο τόνο ή, αν θες να τολμήσεις, επίλεξε να συνδυάσεις με printed κομμάτι στους ίδιους τόνους χαρίζοντας μοναδικό αποτέλεσμα.

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *