Ανασκόπηση 2016: Τα καλύτερα κινηματογραφικά τρέιλερ της χρονιάς.(vds)

LLL d 12 _2353.NEF

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που όλα στριμώχνονται σε λίστες καλύτερων και χειρότερων και η ομάδα του cinemag.gr, τις τελευταίες αυτές μέρες του 2016, ανατρέχει σε όλα αυτά που ξεχωρίσαμε, αγαπήσαμε, και θυμόμαστε ακόμη. Σήμερα: τα καλύτερα τρέιλερ της χρονιάς.

Το μεγαλύτερο – και τις περισσότερες φορές, πιο διασκεδαστικό – ειδησεογραφικό κομμάτι μιας κινηματογραφικής ιστοσελίδας καλύπτει τις ολοένα πιο πολύπλοκες προωθητικές καμπάνιες ταινιών, και κυρίως τις κυκλοφορίες των τρέιλερ και teaser, που προμηνύουν την πρεμιέρα μιας ταινίας, δίνουν μια ιδέα για το ύφος και το προφίλ ενός πρότζεκτ ή μας δίνουν μια πρώτη γεύση για κάτι που περιμένουμε με αγωνία.

Δεν σημαίνει φυσικά ότι ανάμεσα στα καλύτερα τρέιλερ καταλήγουν εκείνα των καλύτερων ταινιών, αλλά στη λίστα μας για το 2016 θα βρείτε τα πιο καλομονταρισμένα, διασκεδαστικά, καλλιτεχνικά, χαρακτηριστικά τρέιλερ που είδαμε ξανά και ξανά, καθώς περιμέναμε τις ταινίες που συνόδευαν.

Φυσικά μέσα σ’ αυτά θα βρείτε και τρέιλερ που είδαμε φέτος, αλλά προλογίζουν ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας το 2017.

palettino

 

Η «Υπηρέτρια» του Παρκ Τσαν Γουκ στάζει ιδρώτα
Μετά το «Oldboy» και το αγγλόφωνο «Stoker», ο Γουκ επιστρέφει με την Υπηρέτρια, ένα 2 ωρο ερωτικό δράμα εποχής που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις.

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η Τζάκι Κένεντι Ωνάση
Μετά την υποχθόνια «Μυστική Λέσχη» και τον φετινό θρίαμβο του «Νερούδα», ο παραγωγικότατος Πάμπλο Λαραίν, παραδίδει τη μια ταινία μετά την άλλη, και πετυχαίνει την χρυσή τομή ανάμεσα στην καλλιτεχνική -και εμπορική- επιτυχία, οδηγώντας με το «Jackie» την Νάταλι Πόρτμαν σε μία από τις καλύτερες γυναικείες ερμηνείες της χρονιάς.

Τραγουδώντας στη «La La Land»
Ο έρωτας μίας φιλόδοξης ηθοποιού (Έμα Στόουν) και ενός ταλαντούχου μουσικού (Ράιαν Γκόσλινγκ), στο παστέλ Λος Άντζελες του «La La Land»» ξεκίνησε στο Φεστιβάλ Βενετίας (Βραβείο ερμηνείας στην Έμα Στόουν) και στο Φεστιβάλ του Τορόντο (Βραβείο Κοινού) και συνεχίζει να ανθίζει, μαζεύοντας βραβεία από παντού


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Ζώντας κρυφά κάτω από το φως του «Moonlight»
Μια διαχρονική ιστορία ανθρώπινων σχέσεων και ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης, το «Moonlight» εξιστορεί σε τρία διαφορετικά κεφάλαια τη ζωή ενός νεαρού, μαύρου άνδρα από την παιδική ηλικία ως την ενηλικίωση, καθώς αγωνίζεται να βρει τη θέση του σε έναν βίαιο κόσμο και παράλληλα την ερωτική αποδοχή. Η (δίκαιη) κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς!

«Neon Demon»: Η ομορφιά είναι επικίνδυνη
Τρία χρόνια μετά το δεύτερο «ανδρικό» του χτύπημα στις Κάννες με το «Μόνο ο Θεός Συγχωρεί», o Δανός Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν επέστρεψε στην φετινή Κρουαζέτ με μια καθαρά γυναικεία ταινία βουτηγμένη σε έναν ελκυστικά σκοτεινό κόσμο. Μπορεί να δίχασε, αλλά αυτός δεν ήταν ο σκοπός;

palettino

«A Cure for Wellness»: Αντίδοτο στον τρόμο
Ο Γκορ Βερμπίνσκι αφήνει πίσω τους τις περιπέτειες των «Πειρατών της Καραϊβικής» και ρίχνει άγκυρα στον τρόμο, επιστρέφοντας στο είδος μετά το (τίμιο) ριμέικ του «The Ring».

Το κοσμικό ταξίδι του «Voyage of Time» 
Το «Voyage of Time» του Τέρενς Μάλικ είναι μια γιορτή της γης, που παρουσιάζει τη δημιουργία και εξέλιξη του κόσμου στο σύνολο του χρόνου. Από τη γέννηση του σύμπαντος μέχρι το τέλος. Ο Μάλικ επιστρέφει ως φυσιολάτρης και εξετάζει όλα τα στοιχεία που συναποτελούν το θαύμα της ζωής: την επιστήμη, το πνεύμα, τη γέννηση και το θάνατο

Ο Σκορσέζε σπάει τη «Σιωπή» του
Ο Σκορσέζε διαδέχεται την απληστία των ’80s στον σαρωτικό «Λύκο της Γουολ Στριτ» με ένα τεταμένο, θρησκευτικό δράμα έντονης εσωτερικότητας που αντλεί έμπνευση από τα καρέ του Μπέργκμαν και αποκαλύπτει για άλλη μία φορά τους εσωτερικούς του δαίμονες.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Ο Τομ Φορντ τιθασεύει «Νυκτόβια Πλάσματα»
Σας άρεσε η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Τομ Φορντ, «Ένας Άνδρας Μόνος»; Ο διάσημος σχεδιαστής επιστρέφει πίσω από την κάμερα. Και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς αφού έφυγε με το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής από τη Βενετία. Τζέικ Τζίλενχαλ, Έιμι Άνταμς, Μάικλ Σάνον και Άαρον Πολ-Τζόνσον σε ένα γοητευτικό νουάρ.

«Τ2: Trainspotting»: Η παρέα μαζεύτηκε!
Είκοσι χρόνια μετά, ένα όσκαρ σκηνοθεσίας και μία ολυμπιάδα αργότερα, ο Ντάνι Μπόιλ δηλώνει έτοιμος για το «Trainspotting 2», το οποίο θα βασίζεται στο βιβλίο του Γουέλς «Porno». Η ταινία θα αποτελέσει το reunion των Γιούαν ΜακΓκρέγκορ Τζόνι Λι Μίλερ, Ιγουεν Μπρέμνερ, Ρόμπερτ Καρλάιλ και ευχόμαστε να είναι το ίδιο «εθιστική».

To 2049 δεν είναι μακριά! Το τρέιλερ του νέου «Blade Runner»
Με ημερομηνία κυκλοφορίας σε ένα χρόνο (6 Οκτωβρίου 2017) το σίκουελ του «Blade Runner» έχει τίτλο, τρέιλερ και το βάρος μιας μεγάλης κληρονομιάς…

cinemag.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *