Ανδρέας Μπάρκουλης: Έδερνε γνωστή ηθοποιό

Άγνωστες πτυχές της ζωής του, σε πολλά σημεία σοκαριστικές, αποκαλύπτει ο Ανδρέας Μπάρκουλης στην αυτοβιογραφία του.

Ο ηθοποιός μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για το οικογενειακό δράμα που έζησε με το θάνατο της αδελφής του, αλλά και τους μεγάλους έρωτες που πέρασαν από τη ζωή του. Μάλιστα για πρώτη φορά αποκαλύπτει τον μεγάλο έρωτα που έζησε με την Τζένη Καρέζη.

Ωστόσο, ο Μπάρκουλης σοκάρει όταν αναφέρεται σε μία ολέθρια σχέση με συνάδελφό του, την οποία όπως αποκαλύπτει, την έδερνε και την έστελνε στο νοσοκομείο!!!!

«Την έσπαγα στο ξύλο καθημερινά, κάτι που δεν είχα ξανακάνει σε άλλη γυναίκα. Είχε δικό της κρεβάτι στον Ερυθρό Σταυρό, πότε με σπασμένο χέρι και πότε με σπασμένο κεφάλι. Ερχόταν μπαταρισμένη και έβριζε μέχρι και τον πατέρα μου. Τελικά, τις ξανάτρωγε», γράφει, ενώ δεν αποκαλύπτει το όνομά της αφήνοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό για την ταυτότητα της.

Ο γάμος του με τη σημερινή σύζυγό του, Μαρία είναι ο τρίτος. Ο πρώτος ήταν με την κατά 10 χρόνια μεγαλύτερή του Αλέκα Στρατηγού, η οποία πίστευε ότι την απατούσε. Και ο δεύτερος άτυχος γάμος του ήταν με πρόσωπο της τηλεόρασης. Επίσης έχει δύο παιδιά εκτός γάμου, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι, που τον είδε μετά από 27 χρόνια.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι έζησε έναν μεγάλο έρωτα με την Καρέζη, αλλά και την Καίτη Γκρέι, ενώ αναφέρεται και στις ρεαλιστικές ερωτικές σκηνές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σοκάρει, όμως και με την αποκάλυψη ότι η μητέρα του τον έντυνε με τα φορεματάκι της νεκρής αδελφής του.

«Βίωσα πολύ μικρός τον αιφνίδιο θάνατο της αδερφής μου, σε ηλικία 6 μηνών, μέσα στο πλοίο, από τη Θάσο όπου υπηρετούσε ο πατέρας, προς τον Πειραιά όπου και μέναμε. ΟΙ μεταμφιέσεις του φύλου μου γίνονταν με φορεματάκια της που η μητέρα μου αρνούνταν πεισματικά να πετάξει. Το σημαντικό ήταν η ταύτιση με την χαμένη μου αδερφή και η ηδονική τάση της μάνας να μην δεχθεί την απώλεια», γράφει χαρακτηριστικά.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *