ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Tα πιο εντυπωσιακά υποβρύχια ξενοδοχεία

Εκπληκτική θέα στο βυθό προσφέρουν σουίτες που βρίσκονται κάτω από το νερό…

Αναζητάτε μια διαφορετική και μοναδική εμπειρία διαμονής, που θα σας μείνει αξέχαστη; Τότε αναμφισβήτητα μια από τις πιο hot επιλογές είναι να μείνετε σε μια σουίτα κάτω από το νερό, με εκπληκτική θέα στο βυθό!

Atlantis The Palm

Το πολυτελές ξενοδοχείο Atlantis The Palm στο Ντουμπάι περιλαμβάνει δυο υποβρύχιες σουίτες, τις the Neptune και Poseidon. Αυτά τα πολυτελή καταλύματα διαθέτουν ιδιωτικό μπάτλερ, καθώς και μια εξαιρετική θέα στην υδρόβια ζωή της γιγάντιας, τεχνητής λιμνοθάλασσας του resort. Κι αν νομίζετε ότι οι σουίτες είναι μικρές και σκοτεινές, σας ενημερώνουμε ότι είναι μοιρασμένα σε τρεις ορόφους, μπορούν να φιλοξενήσουν έως και πέντε άτομα και διαθέτουν ένα ευρύχωρο σαλόνι. Η μια βραδιά θα σας κοστίσει 6.465 ευρώ και η τιμή περιλαμβάνει δωρεάν μασάζ, προσωπικό γυμναστή και δωρεάν πρόσβαση στο νυχτερινό κέντρο του ξενοδοχείου. Θα έχετε επίσης τη δική σας ξαπλώστρα στην πισίνα ή την παραλία για όλη τη μέρα, καθώς και δωρεάν πρόσβαση στο υποβρύχιο ενυδρείο Lost Chambers, ένα δαιδαλώδες κτίριο με καρχαρίες, χέλια, ιππόκαμπους και πιράνχας, καθώς και στο 42 στρεμμάτων πάρκο αναψυχής Aquaventure.

Conrad Maldives Rangali Island – Εστιατόριο Ithaa Undersea

Το ξενοδοχείο Conrad Maldives Rangali διαθέτει 50 βίλες πάνω στο νερό και 79 βίλες δίπλα στην παραλία κοντά στο νησί Rangalifinolhu στις Μαλδίβες. Για να απολαύσετε μια υποβρύχια εμπειρία κλείστε τραπέζι στο εστιατόριο είναι Ithaa Undersea. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ένα απολαυστικό μενού έξι πιάτων, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δεκαπέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Τα θαλασσινά είναι η σπεσιαλιτέ του εστιατορίου και η εμπειρία που θα ζήσετε, τρώγοντας με τη συντροφιά ενός καρχαρία θα είναι απλά αξέχαστη.

The Water Discus Hotel

Μετά τα τεχνητά νησιά και τα γιγαντιαία οικοδομήματα, το Ντουμπάι ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις, με την κατασκευή ενός υποβρύχιου ξενοδοχείου. Το Water Discus έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τον όμιλο Big Invest Group, με έδρα τη Ζυρίχη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει στη χρηματοδότηση του έργου, που αναμένεται να κοστίσει από 50 έως και 100 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με το τελικό σχέδιο. Η κατασκευάστρια εταιρεία Deep Ocean Technology σχεδιάζει να φτιάξει 21 σουίτες μοιρασμένες σε δύο κτίρια που θυμίζουν δίσκους, ο ένας πάνω από το νερό και ο άλλος με δυνατότητα βύθισης περίπου 38 πόδια κάτω από το νερό. Ειδική τεχνολογία φωτισμού θα επιτρέπει στους επισκέπτες να παρατηρούν τη χλωρίδα και την πανίδα του νερού από τα μεγάλα παράθυρα των υποβρύχιων δωματίων τους. Τα φουτουριστικά σχέδια περιλαμβάνουν ένα μπαρ, εστιατόριο, πισίνες και spa . Μην ανησυχείτε, όμως, το ελικοδρόμιο είναι πάνω από το νερό.

Poseidon Undersea Resort

Ο κατασκευαστής Bruce Jones έχει οραματιστεί ότι το Poseidon Undersea Resort στα νησιά Φίτζι θα γίνει ο προάγγελος μιας αλυσίδας υποβρύχιων πολυτελών ξενοδοχείων. Για τα ζευγάρια που ψάχνουν ένα μοναδικό μέρος για το γάμο τους, το Poseidon σχεδιάζει επίσης τη δημιουργία ενός υποθαλάσσιου παρεκκλησιού με θέα έναν κοραλλιογενή ύφαλο. Οι 25 υποβρύχιες σουίτες του ξενοδοχείου θα έχουν πρόσβαση σε γήπεδα τένις και γήπεδο γκολφ. Η ιδέα μιας αλυσίδας πολυτελών υποβρύχιων θέρετρων μπορεί να ανήκει ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά ο Jones είχε αυτό το τολμηρό όραμα περισσότερο από μια δεκαετία πριν.

 

omg.yahoo.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *