Απόδραση ,την Δευτέρα του Πάσχα, στην άδεια Αθήνα – Που μπορείτε να πάτε με τους φίλους, την οικογένεια με το άλλο σας μισό!

aperanto_galazio

Δεν καταφέρατε να επισκεφτείτε το χωριό και «ξεμείνατε» στην πόλη για την εορταστική περίοδο; Κανένα πρόβλημα.

Με τους περισσότερους να λείπουν εκτός, τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε όλα εκείνα που θέλατε να κάνετε στην Αθήνα –ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός– και δεν μπορούσατε λόγω κόσμου.

palettino

Η πόλη (σχεδόν) άδεια, μοιάζει πιο όμορφη και ελκυστική από ποτέ καλώντας σας σε ατελείωτες βόλτες σε αγαπημένες και καθιερωμένες γωνιές της. Πάρτε τους φίλους, την οικογένεια ή το έτερον ήμισυ και ξεχυθείτε στους δρόμους της, απολαύστε τον καφέ σας, τον περίπατό σας, το φαγητό και το ποτό σας πιο χαλαρά και ήρεμα από ποτέ.

Υπέροχες ταράτσες με εκπληκτική θέα σας περιμένουν για να απολαύσετε το δείπνο ή τα κοκτέιλ σας υπό το φως των αστεριών, χαλαρωτικοί περίπατοι στο ιστορικό κέντρο, δίπλα στη θάλασσα ή μέσα στο πράσινο και δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι παιδιά καθιστώντας την εξερεύνηση της Αθήνας πραγματικό παιχνίδι γεμίζουν την ατζέντα της ημέρας.

Με την παρέα

stavros_niarchos2

Για να περάσετε καλά, όπου κι αν είστε, το σημαντικότερο απ΄όλα είναι η παρέα. Εφόσον, έχετε «ξεμείνει» στην πόλη με τους φίλους σας οι επιλογές που έχετε είναι πολλές. Μάλιστα, τώρα που οι περισσότεροι έχουν φύγει για τα χωριά τους, θα βρείτε πολύ πιο εύκολα τραπέζι σε όλα εκείνα τα στέκια που θέλατε τόσο πολύ να επισκεφτείτε, αλλά κάποιες φορές σταθήκατε άτυχοι λόγω κόσμου.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Απολαύστε την πρωινή σας βόλτα στο μεγαλύτερο πολιτιστικό στολίδι της Αθήνας, που δεν είναι άλλο από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Δέλτα Φαλήρου. Ένας από τους πιο άρτιους και ολοκληρωμένους «πνεύμονες» πολιτισμού σε ολόκληρη τη χώρα, αποτελεί ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε χαλαρά την ημέρα σας.

Συνεχίστε προς τη Μαρίνα του Φλοίσβου, ένα από τα αγαπημένα σημεία πόλης για καφέ και περίπατο δίπλα στη θάλασσα με θέα στα νερά του Σαρωνικού και τα πολυτελή yachts που βρίσκονται αραγμένα στον κόλπο της.

aperanto_galazio

Εφόσον βρίσκεστε νότια βάλτε πλώρη για… φαγητό στη Βάρκιζα. Ακριβώς πάνω στο κύμα το Απέραντο Γαλάζιο προσφέρει αυτό ακριβώς που δηλώνει και η ονομασία του: απέραντη θέα στα νερά του Σαρωνικού.

palettino

Με τραπεζάκια στην ακρογιαλιά σερβίρει πληθώρα ουζομεζέδων για τους μερακλήδες που θα το επιλέξουν (Ανατολική παραλία Βάρκιζας, τηλ. 210 9655951, fb page: Απέραντο Γαλάζιο – ΝΑΟΒΒ).

ark3

Κλείστε την ημέρα σας στο ωραιότερο κομμάτι της αθηναϊκής ριβιέρας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα με το cocktail της επιλογής σας και το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της Αθήνας. Ο λόγος για το ARK, στα πρώην Αστέρια στη Γλυφάδα, το οποίο ξεχωρίζει για τη λιτή και απέριττη αισθητική, τη μαγευτική θέα αλλά και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Με το έτερον ήμισυ

filopappou2

Η Αθήνα για εσάς που έχετε παραμείνει στην πόλη με το έτερον ήμισυ μπορεί να σας χαρίσει πολύ ρομαντικές εκπλήξεις, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις απολαύσετε!

Ο λόφος του Φιλοπάππου είναι αφενός ένα από τα σημεία της πόλης που προσφέρουν την καλύτερη θέα και αφετέρου ιδανικός για έναν πρωινό ρομαντικό περίπατο. Πάρτε έναν καφέ στο χέρι, λοιπόν, και απολαύσετε τη βόλτα σας στο λόφο των Μουσών ήρεμα και χαλαρά.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Στη συνέχεια κατηφορίστε προς την γειτονική Πλάκα και χαθείτε μέσα στα γραφικά και κουκλίστικα, νησιωτικά σοκάκια στα Αναφιώτικα. Κάντε μια στάστη στο Γιασεμί, μία από τις πιο ρομαντικές επιλογές για γλυκό και καφέ στα σκαλάκια της Μνησικλέους.

al_hammam

Αφού ξεκουραστείτε από το περπάτημα κατευθυνθείτε προς την Τριπόδων, όπου εντοπίζεται το Al Hammam Baths, ένα αυθεντικό τούρκικο Ηammam με φυσικά προϊόντα και παραδοσιακές υπηρεσίες, όπου η ευεξία και η χαλάρωση σώματος και πνεύματος εναλλάσσονται με αρμονία.

Μην χάσετε την υπηρεσία μασάζ για ζευγάρια με θέα την Ακρόπολη σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

greekguide.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σεούλ: Το Πάσχα ανά τον κόσμο μέσα από 21 υπέροχες φωτογραφίες!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *