«Ας φάνε παντεσπάνι»: Η Ιβάνκα σφυροκοπείται για μια απερίσκεπτη φωτογραφία

i-ibanka-tramp-sfurokopeitai-gia-mia-aperiskepti-fwtografia.w_l

Η Ιβάνκα Τραμπ σφυροκοπείται στα social media μετά την επίδειξη της πανάκριβης τουαλέτας της, εν μέσω του χάους που έχει προκαλέσει ο πατέρας της με την ταξιδιωτική απαγόρευση για τους μουσουλμάνους.

Ολα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν η Πρώτη Κόρη θεώρησε καλή ιδέα να ανεβάσει σε twitter και instagram μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της όπου πόζαρε φορώντας τουαλέτα της Καρολίνα Χερέρα αξίας σχεδόν 5.000 δολαρίων.

Εξαγριωμένοι οι χρήστες άρχισαν να την σφυροκοπούν ανελέητα, αποκαλώντας την Μαρία Αντουανέτα, που δεν έχει καμία αίσθηση του τι συμβαίνει γύρω της.

Κάποιοι άλλοι, της την «έπεσαν» για την πολιτική του πατέρα της, ενώ αρκετοί έκαναν μια θλιβερή αντιπαράθεση του φορέματός της με τις ισοθερμικές κουβέρτες των προσφύγων.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα δεκάδες χιλιάδες tweets που έστειλαν οι εξοργισμένοι πολίτες.

«Είστε απερίσκεπτη, αδαής και κακόγουστη… Δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα για το τι συμβαίνει στον κόσμο! Τα δολάρια δεν αγοράζουν το καλό γούστο ούτε μυαλό. Στερείστε νοημοσύνης».

«Χαίρομαι που περνάτε καλά απόψε! Μόλις μίλησα με έναν άνθρωπο που οδήγησε από το Οχάιο για να δει τη σύζυγό του, η οποία είναι υπό κράτηση επ ‘αόριστον στο αεροδρόμιο JFK».

View image on Twitter

View image on Twitter

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *