Αυτά είναι τα Trends : Εμμονή με το χρώμα

4_NOON_BY_NOORΈχει έρθει αυτή η εποχή του χρόνου που, ενώ το σώμα μας είναι στην ξαπλώστρα και μαυρίζει, το μυαλό μας σκέφτεται λιγάκι το φθινόπωρο #pestenamasfate. Δεν έχει νόημα να το αρνούμαστε, μας συμβαίνει αλλά άκουσέ μας πριν φύγεις άρων-άρων. Σκεφτόμαστε το μακιγιάζ και τα μαλλιά! Περίιιιιιιμενε… Η επόμενη σεζόν είναι γεμάτη εκπλήξεις γι’ αυτό, βάλε λίγο ακόμα αντηλιακό, πιες μια γουλιά καφέ και  έλα να μιλήσουμε για το χρώμα…

palettinoss17

nerobogia

Ναι χειμώνας και χρώμα. Πολύ χρώμα. Χρώμα παντού! Σε χείλη, βλεφαρίδες, βλέφαρα, μάγουλα. Τόσο πολύ χρώμα δεν έχουμε δει ούτε σε ανοιξιάτικες πασαρέλες και στην αρχή δεν ξέραμε πώς να το επεξεργαστούμε. Λίγο ανυπομονούσαμε για τα γκρι και τα καφέ μας και ok, θα τα βάλουμε αλλά η major τάση είναι το χρώμα.

1 CHRISTIAN DIOR

Παράδειγμα #1: Χρωματιστό eyeliner
Δεν εννοούμε απλά κάποιο σκούρο μπλε. Εννοούμε έντονο ροζ όπως αυτό που είδαμε στον οίκο Dior και αλλού που θα ανακαλύψεις στο gallery κάτω κάτω. Γαλάζιο, λαχανί και όλα τα ενδιάμεσα χρώματα επιτρέπονται και δίνουν άλλη διάθεση στο μακιγιάζ.

2 DRIES VAN NOTEN

Παράδειγμα #2: Χρωματιστές βλεφαρίδες
Και πάλι δεν εννοούμε λίγη μπλε μάσκαρα αλλά ροζ! Γαλάζια όπως στον Dries Van Noten! Πράσινη! Όσο πιο έντονη τόσο το καλύτερο. Από όλα τα χρωματιστά trends αυτό είναι το αγαπημένο μας!

3 MAISON MARTIN MARGIELA

Παράδειγμα #3: Χρωματιστά χείλη
Εντάξει, αυτό το έχεις ξαναδεί. Τα έντονα κραγιόν είναι τάση εδώ και καιρό αλλά φέτος συνδυάζονται με τα ρούχα όπως στην πασαρέλα του Maison Martin Margiela και όλα αλλάζουν…


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


4 NOON BY NOOR

Παράδειγμα #4: Χρωματιστή σκιά
Έντονη σκιά! Σκιά που θυμίζει το φως του ήλιου όπως αυτή που είδαμε στο show του Noon by Noor και σε κάθε άλλο φωτεινό χρώμα που μπορείς να φανταστείς. Μη φοβάσαι, πάει σε όλες!

5 TIBI

Παράδειγμα #5: Διχρωμίες
ή και πολυχρωμίες! Τα χρώματα συνδυάζονται όπως στην πασαρέλα του TIBI και το αποτέλεσμα κλέβει την παράσταση ακόμα και αν φοράς το πιο μουντό γκρι πουλόβερ. We love it!

Δες παρακάτω στο gallery μερικά ακόμη παραδείγματα για να μπεις στο mood και –μιας που μιλάμε για χρώμα- δοκίμασε αυτό το χειμερινό trend από σήμερα κιόλας για να είσαι έτοιμη όταν αρχίσουν τα πρωτοβρόχια!

 

queen.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *