Αυτές είναι οι 5 υπερβολές στο μακιγιάζ σου που σιχαίνεται το αγόρι σου!

Αν θέλεις να ξέρεις, το λάθος μακιγιάζ τις περισσότερες φορές είναι χειρότερο από τον λάθος συνδυασμό ρούχων –τουλάχιστον στα μάτια των ανδρών. Εμείς βρήκαμε τις 5 υπερβολές που πρέπει να αποφεύγεις κάθε φορά που βγαίνεις με το αμόρε. Κάνε το και θα μας θυμηθείς!

1. Μην κάνεις μπάνιο με την κολόνια. Ξέρουμε πως θέλεις να του μείνει αξέχαστη η μυρωδιά σου και να τον ακολουθήσει ακόμα και μετά την συνάντησή σας, αλλά μην το παρακάνεις. Λίγες σταγόνες στο καρπό, στο λαιμό και πίσω από το αυτί είναι αρκετές για να το προσέξει!

2. Νύχια που φτάνουν τον ουρανό. Γενικά οι άντρες δεν θέλουν πολλά «φρου φρου και αρώματα» , τους αρέσει το απλό και κομψό στιλ. Προτίμησε ένα απλό γαλλικό μανικιούρ και μην δώσεις μεγάλο μήκος στα νύχια σου. H αίσθηση να τον χαϊδεύεις με αυτά είναι λίγο αποκρουστική. Έως πολύ…

3. Πολύ λεπτά φρύδια. Εκτός ότι είναι της μόδας τα χοντρά με τετράγωνο σχήμα φρύδια, οι άντρες σίγουρα προσέχουν τα πολύ λεπτά φρύδια. Χίλιες φορές καλύτερα να διατηρήσεις το φυσικό τους σχήμα και να τα καθαρίζεις στα σημεία που χρειάζονται. Extra tip: Μην προτιμήσεις το τατουάζ στα φρύδια για κανένα λόγο!

4. Πολλές στρώσεις make up: Θέλεις να καλύψεις ένα σπυράκι και αντί για μία στρώση foundation βάζεις τόσο πολύ που γυαλίζεις ολόκληρη; Μπορεί να έχεις πετύχει το στόχο σου –να κρύψεις δηλαδή τις ατέλειες-, αλλά οι άντρες προτιμούν το natural look. Λίγο foundation, μάσκαρα , concealer και είσαι έτοιμη!

5. Άβαφη ρίζα-τύπου Rihanna! Κι όμως οι άντρες στην αρχή τα προσέχουν όλα-τουλάχιστον μέχρι να τους κάνεις να σε ερωτευτούν. Μην αφήνεις άβαφη τη ρίζα των μαλλιών σου και γενικά περιποιήσου τα μαλλιά σου κάθε φορά που βγαίνεις μαζί του. Έτσι και εσύ θα έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτός θα πιστεύει πως δεν παραμελείς καθόλου τον εαυτό σου!

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *