Αφαιρέστε την ψαλίδα χωρίς να κόψετε μήκος

afaireste-psalida-xwris-na-kopsete-mikos-01

Πολλές γυναίκες, στην προσπάθεια να μακρύνουν τα μαλλιά τους αποφεύγουν την επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο για να κόψουν την ψαλίδα, φοβούμενες πως μαζί με τις κατεστραμμένες άκρες θα χάσουν και το μήκος που με τόσο κόπο απέκτησαν. Αυτό όμως είναι λάθος, διότι τα μαλλιά μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιή προκειμένου να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα.

Δείτε λοιπόν έναν φαινομενικά απλό τρόπο, προκειμένου να αφαιρέσετε τις σπασμένες άκρες χωρίς να χάσετε μάκρος, ο οποίος όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ισιώσετε αρχικά πολύ καλά τα μαλλιά σας, μειώνοντας την υγρασία και δημιουργώντας ένα πιο ομοιόμορφο και πιο ίσιο αποτέλεσμα. Προτιμότερο θα ήταν να τα ισιώσετε ακόμα καλύτερα με τη χρήση μιας πρέσας, έτσι ώστε να κλείσουν όλα τα λέπια της τρίχας και το ψαλίδι σας να γλιστράει πιο εύκολα. Στη συνέχεια πάρτε μια μικρή τούφα 2 εκατοστών και περάστε τη πάνω από το μεσαίο σας δάχτυλο. Έπειτα κατεβάστε τα άλλα δύο διπλανά σας δάχτυλα σφραγίζοντας έτσι την τούφα ανάμεσα τους, όπως θα δείτε την παρακάτω εικόνα.


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


 Αφαιρέστε την ψαλίδα χωρίς να κόψετε μήκος (2)

Μετά, πάρτε το ψαλίδι σας και αρχίστε να κόβετε σιγά σιγά και με μεγάλη προσοχή τις μύτες που πετάνε, ενώ παράλληλα θα κινείτε τα δάχτυλα σας από την ρίζα προς την άκρη της τούφας που έχετε κρατήσει. Με αυτό τον τρόπο θα κόψετε μόνο την ψαλίδα, χωρίς να κόψετε μήκος από τα μαλλιά σας.

Ένας ακόμη εύκολος τρόπος για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα είναι το να πάρετε μια τούφα από τα μαλλιά σας, αφού πρώτα τα έχετε ισιώσει πάρα πολύ καλά, να την στριφογυρίσετε κάνοντας μια twisted τούφα και να κόψετε τις μύτες που περισσεύουν.

Προσοχή: Αν δεν είστε σίγουρη πως θα το καταφέρετε και δεν θέλετε να κάνετε πειράματα, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό και να ζητήσετε να σας καθαρίσει την ψαλίδα, χωρίς να σας κόψει καθόλου μήκος.

beautetinkyriaki.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *