Βάλε φρένο στη λιπαρότητα των μαλλιών σου με μια έξυπνη σπιτική μάσκα

Ετοίμασε εύκολα μια μάσκα για τα λιπαρά μαλλιά με υλικά που θα βρεις στο σπίτι σου. Κάντην 2 φορές την εβδομάδα και δες αποτέλεσμα από τη δεύτερη κιόλας εφαρμογή!

Υλικά 1 γιαούρτι βιολογικό με χαμηλά λιπαρά 5 κουταλιές βρώμη ½ χυλό λεμονιού 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο δυόσμου

 

Εκτέλεση

Αφού ανακατέψεις όλα τα υλικά μαζί άφησε το μίγμα για 5 λεπτά να δέσει και στη συνέχεια άπλωσε το κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής επιμένοντας στους κροτάφους και στη κορυφή του κεφαλιού. Τυλίξτε τα μαλλιά με βαμβακερή πετσέτα για 45 λεπτά και ξέβγαλε με άφθονο νερό στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

 

Τα ευεργετικά συστατικά Γιαούρτι είναι πλούσιο σε λακτόζη και ασβέστιο. ΄Εχει αντιγηραντικές ιδιότητες, βοηθά στην αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών τα ενυδατώνει και τα κάνει πιο στυλπνά. Το γιαούρτι ως μάσκα τονώνει εξισορροπεί τη λιπαρότητα και καταπολεμά το φριζάρισμα.

 

Η βρώμη είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, ένζυμα, μεταλλικά άλατα, λιπίδια και λεκιθίνη γνωστά για τις επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της.

 

Λεμόνι, βιταμίνη Α, βιταμίνες της ομάδας Β, φλαβονοειδή, κιτρικό οξύ. Είναι γνωστό αντισυπτικό, αποτοξινωτικό και καθαριστικό. Επανενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.

 

Αιθέριο έλαιο δυόσμου, χαλαρωτικό, καταπραυντικό ελέγχει τις λιπαρές εκκρίσεις από το τριχωτό της κεφαλής.

 

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *