Βίντεο: Δήμος Μυλωνάς: «Η Ρούλα Κορομηλά δεν ήξερε πώς να μιλήσει, που να πάει…»

Ο Δήμος Μυλωνάς σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου στα «Καρντάσιανς» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρόνια που παρουσίαζε εκπομπή μαζί με τηνΡούλα Κορομηλά.

Το «χρυσό» παιδί της δεκαετίας του ’90 πιο συγκεκριμένα όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες που τον ήθελαν να έχει «αρπαχτεί» με την Ρούλα Κορομηλά εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του, εκείνος απάντησε πως δεν ισχύει αυτό. Ωστόσο τότε δε δίστασε να πετάξει τα «καρφιά» του: «Δεν έκανα εγώ εκπομπή με την Ρούλα, η Ρούλα ήρθε και με βρήκε», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η Ρούλα δεν ήξερε τίποτα, εγώ ήμουν γνωστός, ήξερα πώς να κινηθώ στο πλατό. Η Ρούλα δεν ήξερε πώς να μιλήσει, που να πάει…». Κάποια στιγμή μάλιστα έδειξε την δυσαρέσκεια του όταν ο παρουσιαστής επέμενε να τον ρωτά για την Ρούλα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για την Ρούλα θα μιλάμε τώρα ή για μένα;». Δείτε το σχετικό βίντεο.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *