Βασιλικό χαρτζιλίκι: Πόσα χρήματα παίρνουν οι William, Kate και Harry κάθε χρόνο;

599c380ac4f2d3cbde47547970663f20_L

Όπως αποκάλυψε το βρετανικό παλάτι την Τρίτη, αυτό είναι το συνολικό ποσό που ξοδεύεται κάθε χρόνο για να καλυψει το κόστος του προσωπικού, των ταξιδιών και της γκαρνταρόμπας των William, Harry και Kate Middleton και μάλιστα, το ποσό αυτό διαθέτει εξ’ ολοκλήρου ο πρίγκιπας Κάρολος!

Ο ίδιος πληρώνει για την πολυτελή και γεμάτη επισημότητες ζωή των παιδιών και της νύφης του, με χρήματα που κερδίζει από την τεράστια περιουσία ακινήτων που δικαιούται ο κληρονόμος του θρόνου. Μάλιστα, το ποσό των εσόδων του ανέρχεται στα 31,1 εκατομμύρια δολάρια(!) και ένα μέρος των χρημάτων αυτών πρέπει να διατίθεται στα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τον τρόπο, όμως, που εκείνος θεωρεί κατάλληλο.

 

Και σκεφτείτε, πως ούτε μισό δολάριο από το αστρονομικό ποσό των 4,6 εκατομμυρίων δεν ξοδεύτηκε για την ανακαίνιση του εξοχικού σπιτιου των William και Kate, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, τα έξοδα των ταξιδίων τους καλύπτονται από τις εκάστοτε χώρες που επισκέπτονται.\

 

Όχι κι άσχημα, ε;

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *