“ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ”:Οι βραβεύσεις και η επίσημη πρεμίερα του πετυχημένου θεατρικού έργου της Ιωάννας Μαστοράκη.(Photos)

Με επιτυχία και τιμητικές απονομές απο τον Ομίλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στέφθηκε η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού “ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ” της Ιωάννας Μαστοράκη σε δικής της σκηνοθεσία.

Την Βραβευσή της συγραφέως Ιωάννας Μαστοράκη με τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον πολιτισμό, έκανε ο κ.Ιωάννής Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Ακολούθησε η βράβευση του θιάσου “ΠΟΡΕΙΑ”, των συντελεστών και ηθοποιών της παράστασης.

Συγκεκριμένα του συντελεστή Παναγιώτη Χριστοφιλέα του “STUDIO CLICK SAKIS FRAGOS” και των ηθοποιών, Πετροπούλου Μαρία ,Λεβέντη Γιάννη,  Αντωνάτου Λεμονιά, Δαμίγου Τζωρτζίνα, Παπαθανασίου Αλεξία, Βαφειάδη Φραγκίσκου και Ζαρκαδούλα Αλέξανδρου .

Στην βράβευσή παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί Λίλιαν Αρχοντή, Γιάννης Δρίτσας, Ζανό Ντάνιας, Σταμάτης Κακαβελάκης , ο σκηνοθέτης Διονύσης Λυκιαρδόπουλος, η ερμηνεύτρια -συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη ,ο συγραφέας ποιητής Θανάσης Σάλτας και ο τραγουδιστης Δημήτρης Αιβαλιώτης.

    Το έργο διαδραματίζεται στα Βούρλα Δραπετσώνας το 1929 και είναι μια ηθογραφία βασισμένη σε αληθινά στοιχεία & γεγονότα  με θέμα τις συνθήκες διαβίωσης και τον ψυχισμό των ιεροδούλων στα κρατικά πορνεία των Βούρλων Δραπετσώνας .

        “ΒΛΕΠΕ & ΦΕΥΓΑ” γράφανε με κιμωλία στην ξύλινη πόρτα του Άδη που χώριζε τους ζωντανούς από τους νεκρούς. Νεκρές υπάρξεις χωρίς συναίσθημα & με μόνη διέξοδο επιβίωσης τον πληρωμένο έρωτα αποζητούν την κάθαρση .Ένας κόσμος γεμάτος χαμένα όνειρα βρίσκεται υπό την κατοχή της Μαντάμ Ντουντού και των αστυνομικών που φρουρούσαν την πύλη .

          Μια παράσταση πλούσια από ρεμπέτικα ακούσματα που θα μας ταξιδέψει στην περιοχή του αγοραίου έρωτα και θα ρίξει φως στο σκοτάδι των ανθρώπων που ζούσαν εκεί.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ “ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ ” ΣΤΟ  Θέατρο Λύχνος (Ιερά Οδός 59 & Χαλκιδικής 83, Γκάζι  ) 21:15 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι φωτογραφίες της βραδιάς:

Η Ιωάννα Μαστοράκη με τον Γιάννη Δρίτσα και τον  Ιωάννη Μαρωνίτη.

O Παναγιώτης Χριστοφιλέας με την Ιωάννα Μαστοράκη και την Λίλιαν Αρχοντή.

Η Ιωάννα Μαστοράκη  και ο Σταμάτης Κακαβελάκης.

Η Ιωάννα Μαστοράκη με τον Θανάση Σάλτα.

Ο   Δημήτρης Αιβαλιώτης με την Ιωάννα Μαστοράκη και Ζανό Ντάνιας.

Ο  Διονύσης Λυκιαρδόπουλος

Η  Μάνια Βλαχογιάννη.

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *