Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν

volan-ruffles-01

Τα βολάν ή ruffles (κυματισμοί) αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής που δημιουργούν εντυπωσιακά καλοκαιρινά σύνολα που κλέβουν τις εντυπώσεις, θυμίζοντας κάτι από τη δεκαετία των 70s. Ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση πως αυτό το trend παχαίνει, κάτι το οποίο κάνει πολλές γυναίκες να τα αποφεύγουν. Αυτό όμως δεν ισχύει, διότι η μόδα δεν απευθύνεται μόνο στις γυναίκες με τις ιδανικές αναλογίες, αλλά σε όλες, ανεξαρτήτως σωματότυπου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέξετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε εντυπωσιακή με τα βολάν ή ruffles σας χωρίς να δείχνετε πιο παχιά.

Ανακαλύψτε λοιπόν μερικά μικρά, αλλά σημαντικά τρικ που θα σας κάνουν να δείχνετε λεπτότερη και υπέροχη.

Αρχικά, καλό θα είναι να επιλέξετε να φορέσετε τα βολάν ή ruffles σε στρατηγικά σημεία, όπως τα μανίκια. Επίσης, μια πολύ ωραία επιλογή είναι αυτή μιας εντυπωσιακής φούστας με βολάν ή ruffles συνδυασμένη με μια απλή μπλούζα, η οποία δεν θα διαθέτει πολλά διακοσμητικά, έτσι ώστε το επάνω μέρος του συνόλου να μην είναι φορτωμένο.

Η πιο κλασσική βέβαια επιλογή για βολάν ή ruffles είναι αυτή ενός θηλυκού αέρινου φορέματος, το οποίο διαθέτει λεπτομέρειες από βολάν στην λαιμόκοψη. Ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί επίσης να φορεθεί με μια ωραία ζώνη στη μέση, κάτι το οποίο θα σας κάνει αυτομάτως να δείχνετε πιο λεπτή, εξάλλου η ζώνη αποτελεί ένα βασικό όπλο για να δείχνετε λεπτότερη.

Φορώντας το βολάν ή ruffles σε ένα crop top μπορείτε να αναδείξετε σωστά την σιλουέτα σας χωρίς να δείχνετε πιο παχιά και τέλος, μια μπλούζα – ένα top, το οποίο έχει λεπτές τιράντες και βολάν ή σούρες στην λαιμόκοψη, θα τραβήξει την προσοχή σε αυτό το σημείο, χωρίς να προσθέσει κιλά στην όψη σας.

Δείτε λοιπόν  υπέροχες προτάσεις συνόλων με βολάν ή ruffles χωρίς να σας παχαίνουν.

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (2)

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (3)

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (4)

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (5)

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (6)

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (7)

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (8)

Βολάν ή ruffles: Πως να τα φορέσετε χωρίς να σας παχαίνουν (9)

 

 

beautetinkyriaki.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *