Γάμος& ζώδια: τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις

newego_LARGE_t_248161_106899253_type12905

Κάνε τον πιο επιτυχημένο γάμο ανάλογα με το ζώδιο το δικό σου και του συντρόφου σου! Δες παρακάτω τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό του αλλά και ρίξε μια ματιά στο τι πρέπει να περιμένει και εκείνος ανάλογα με το δικό σου.

Κριός: Ο άντρας Κριός παίρνει αυθόρμητες αποφάσεις, ωστόσο αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Η ιδανική γυναίκα για εκείνον είναι η δυναμική και ανεξάρτητη.Η γυναίκα Κριός είναι από τη φύση της δυναμική και θέλει στο πλευρό της έναν άντρα πετυχημένο.

Ταύρος: Ο άντρας Ταύρος θέλει να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του. Είναι συνήθως πολύ ευγενικός και υπομονετικός με την σύντροφό του.Η γυναίκα Ταύρος είναι ιδανική για σπίτι και καταπληκτική μαμά, που φροντίζει την οικογένειά της.

Δίδυμος: Ο άντρας Δίδυμος είναι χαλαρός και ήρεμος. Θέλει το πλάι του μια σύντροφο που να μην τον καταπιέζει.Η γυναίκα Δίδυμος είναι πολύ γοητευτική και θέλει έναν σύντροφο που να την θαυμάζει.

Καρκίνος: Ο άντρας Καρκίνος είναι παραδοσιακός σε όλα, αφού ψάχνει μια σύντροφο να κάνει οικογένεια. Είναι ο ιδανικός σύζυγος.Η γυναίκα Καρκίνος είναι ευαίσθητη και πιστή, είναι γεννημένη για να κάνει την δική της οικογένεια. Είναι πολύ προστατευτική και υποστηρικτική με τον σύζυγο και τα παιδιά.

Λέων: Ο άντρας Λέων θέλει να είναι η πρώτη προτεραιότητα της συντρόφου του. Με τα παιδιά του έχει πολύ καλή σχέση, αφού και ο ίδιος είναι ένα μεγάλο παιδί.Η γυναίκα Λέων, θέλει στο πλευρό της έναν άντρα φιλόδοξο και δυναμικό που θα την κάνει να νιώθει σιγουριά.

Παρθένος: Ο άντρας Παρθένος είναι ο πιο πιστός σύντροφος του ζωδιακού. Ταιριάζει πολύ με γυναίκες Παρθένους, καθώς είναι και οι δύο λίγο πιο συντηρητικοί και ρομαντικοί. Η γυναίκα Παρθένος, θέλει έναν σύζυγο υπεύθυνο που θα ελέγχει τα πάντα.


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


Ζυγός: Ο άντρας Ζυγός γοητεύεται από δυναμικές γυναίκες και του αρέσει ο έγγαμος βίος. Είναι δυναμικοί και καλοί εραστές, τους αρέσει το φλερτ και η επιβεβαίωση. Η γυναίκα Ζυγός είναι πολύ θηλυκή και γοητευτική. Της αρέσει ο γάμος και απολαμβάνει την φροντίδα του σπιτιού.

Σκορπιός: Ο άντρας Σκορπιός μπορεί πολλές να γίνεται καταπιεστικός, αφού είναι ο πιο ζηλιάρης του ζωδιακού. Επειδή ο ίδιος είναι πολύ δυναμικός θέλει το πλευρό του μια σύντροφο χαμηλών τόνων. Η γυναίκα Σκορπιός θα κάνει τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη η οικογένειά της.

Τοξότης: Ο άντρας Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και δύσκολα θα πάρει την απόφαση να παντρευτεί. Όταν όμως το κάνει αφοσιώνεται ολοκληρωτικά. Η γυναίκα Τοξότης είναι ανεξάρτητη και λατρεύει την ελευθερία της. Ο σύντροφος που θα την κάνει να χαμογελά και δεν θα την καταπιέζει θα είναι και παντοτινός.

Αιγόκερως: Ο άντρας Αιγόκερως έχει σαν προτεραιότητα την καριέρα του. Θα πάρει την μεγάλη απόφαση να δεσμευτεί μόνο όταν νιώσει απόλυτη σιγουριά για την σύντροφο που έχει δίπλα του. Η γυναίκα Αιγόκερως δεν ενθουσιάζεται στην ιδέα του γάμου, όταν όμως πάρει την μεγάλη απόφαση αφοσιώνεται ολοκληρωτικά.

Υδροχόος: Ο άντρας Υδροχόος είναι απρόβλεπτος και δεν είναι ο ιδανικός για τον τέλειο γάμο. Δεν ανοίγει εύκολα όλα του τα χαρτιά και βαριέται εύκολα. Η γυναίκα Υδροχόος δεν θέλει να δεσμευτεί μέχρι βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος, μιας και φοβάται την ρουτίνα.

Ιχθύς: Ο άντρας Ιχθύς λατρεύει την οικογένεια και είναι πολύ στοργικός. Η γυναίκα Ιχθύς χρειάζεται να έχει στο πλάι της έναν άντρα δυναμικό που θα την κατευθύνει.

 

womenonly.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *