Γιατί κάποιοι ζεσταίνονται ενώ κάποιοι άλλοι κρυώνουν

Γιατί κάποιοι ζεσταίνονται ενώ κάποιοι άλλοι κρυώνουν

Κάποιοι κυκλοφορούν με ραντάκι μέσα στο καταχείμωνο ενώ κάποιοι άλλοι παγώνουν ακόμα και τις ζεστές ημέρες. Γιατί κάποιοι ζεσταίνονται ενώ άλλοι κρυώνουν

Ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;

  • Εάν έχετε νιώσει ποτέ μια ξαφνική περίοδο που έχετε ρίγη ή πυρετό και δεν υπάρχει αλλαγή στο δωμάτιο σας ή την εξωτερική θερμοκρασία τότε μάλλον είστε άρρωστος. Αν υποψιάζεστε πως αυτό έχει συμβεί τότε πρεπει να καλέσετε αμέσως τον γιατρό.
  • Αν διαπιστώσετε πως όλοι στη δουλειά είναι τυλιγμένοι με ζεστά ρούχα αλλά εσείς ιδρώνετε με μία λεπτή μπλούζα, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει υψηλό στρες που μπορεί να προκαλείται από το δύσκολο πρόγραμμα εργασίας, ή προβλήματα με την οικογένειά σας ή ακόμα και με προβλήματα σχέσεων. Το μόνο που χρειάζεται εδώ είναι να ασχοληθείτε με τη ζωή σας και να τη κάνετε καλύτερη.  Σκεφτείτε θετικά.
  • Ακόμη και αν η θερμοκρασία στο δωμάτιο ή έξω είναι φυσιολογική, πολλοί από εμάς μπορεί να αισθάνονται κάπως εκτός του φυσιολογικού λόγω συναισθηματικής κατάστασης. Στατιστικά δείχνουν ότι όταν οι άνθρωποι αισθάνονται απομονωμένοι, μόνοι ή έχουν κατάθλιψη, είναι πιο πιθανό να αισθάνονται να κρυώνουν και να νιώθουν ρίγη. Το αντίθετο ισχύει για το καιρό που αισθανόμαστε καλύτερα και νιώθουμε ευτυχισμένοι.

http://brightside.me/


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *