Γιατί το άσπρο-μαύρο είναι πάντα σωστό;

Fall-Fashion-2013-Trend-Black-and-White1

Το μαύρο και το λευκό είναι δυο χρώματα που δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας και συνδυάζουμε καθημερινά όλες οι γυναίκες με ευκολία. Είναι πάντα στη μόδα και αναδεικνύουν το μίνιμαλ στιλ που αγαπάμε. Οι σχεδιαστές το προτείνουν και φέτος στον πιο δυναμικό του χαρακτήρα ενώ οι fashionistas το φοράνε σε μια πιο παιχνιδάρικη εκδοχή.

Μπορούμε και εμείς να κάνουμε τους πιο εκρηκτικούς συνδυασμούς. Συφωνα με το marieclaire.gr,τολμάμε να φορέσουμε λευκή κάπα με μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες, λευκό φόρεμα με μαύρα αξεσουάρ. Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε μια μίντι μαύρη κλός φούστα με άσπρη μπλούζα με print από σκακιέρα και αθλητικά παπούτσια ή γόβες.

Προσθέτουμε και το νέο trend στη ντουλάπα μας μια εντυπωσιακή μαύρη ζιπ κιλότ από δέρμα και τη φοράμε με ένα λευκό πουκάμισο και γόβες. Για το γραφείο επιλέγουμε μια pencil φούστα με άσπρο σακάκι και μαύρες μυτερές γόβες. Μπορούμε να βάλουμε χρώμα στο ασπρόμαυρο λουκ φορώντας το κόκκινο κραγιόν μας ή βάζοντας ένα έντονο χρώμα στα αξεσουάρ μας.

 


govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *