Για πάντα νέοι !

Οι σύγχρονες απόψεις για το πώς να είμαστε για πάντα νέοι υποστηρίζουν την ολιστική αντιμετώπιση της γήρανσης. Καθώς στη διατήρηση της νεότητας μας σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή μας, η άσκηση και η ψυχολογία μας. Γι αυτό υιοθετούμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να παραμείνει νέος.

Καθαρίστε καθημερινά το πρόσωπό σας.Είναι απαραίτητος, εκτός από την καλύτερη απορρόφηση από την επιδερμίδα, κινδυνεύει να ενσωμάτωση μέσα τυχόν ρύπους που έχουν μείνει στο πρόσωπό μας.

Απολεπίστε το πρόσωπο και το σώμα σας. Όσο περνούν τα χρόνια η βασική στοιβάδα που ανανεώνει τα κύτταρα αδρανεί, ενώ τα ανενεργά υπολείμματα παραμένουν στην επιδερμίδα.

 Χρησιμοποιήστε προϊόντα σέρουμ. Πριν χρησιμοποιήσετε κρέμα ημέρας τοποθετήστε στο πρόσωπό σας 3 σταγόνες σέρουμ για να αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας.  Η εκ των έσω ενίσχυση του οργανισμού σας με συμπληρώματα διατροφής που μας προστατεύουν από το οξειδωτικό άγχος και βοηθούν την επιδερμίδα μας να είναι λαμπερή.

Πότε χωρίς αντηλιακό, ακόμα και τον χειμώνα, το πρόσωπό μας, χωρίς μια κρέμα με SPF, από την ηλιακή ακτινοβολία δημιουργεί δυσχρωμίες, χαλάρωση και ρυτίδες.

Τέλος, πάνω από όλα γυμναστείτε και τραφείτε σωστά κόψτε το κάπνισμα και μην αγχώνεστε, τουλάχιστον για συμβάντα δευτερευούσης σημασίας. Και κερδίστε τηην μάχη με τον χρόνο.

myworld.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *