Γκρι φόρμα:Ο καλύτερος φίλος του άνδρα.

Γυρίζεις από τη δουλειά. Γλυκοκοιτάζεις τον καναπέ και θες να πας να ξαπλώσεις με τα πόδια ψηλά, ένα πιάτο φαγητό στο πλάι και την τηλεόραση να παίζει Game of Thrones. Μόνο που δεν είσαι άνετος με το τζιν ή το παντελόνι. Δεν θα αράξεις αρκετά αναπαυτικά, δεν θα βολευτείς με το παντελόνι. Γι’ αυτό η κίνηση είναι αυτόματη. Μπαίνεις στο υπνοδωμάτιο, πετάς το παντελόνι και βάζεις την φόρμα σου. Την γκρι.

Κανένα 50 shades of grey. Μία απόχρωση. Γκρι ανοιχτό, απόλυτο, καθαρό, ευκολοσυνδύαστο. Ούτε ανθρακί, ούτε γκρι σκούρο, ούτε γκριζωπό. Το γκρι που είχε η πρώτη φόρμα που λάσπωνες παίζοντας μπάλα πιτσιρικάς στον κήπο του σπιτιού σου, το γκρι που είχε η φόρμα που κάλυπτε στο Γυμνάσιο τα πρώτα σου Air Max, το γκρι που είχε η φόρμα που δανειζόταν η γκόμενα σου για να κυκλοφορήσει στο σπίτι πατώντας τα πατζάκια.

 

Ανιδιοτελή αγάπη. Αυτό μόνο νιώθω για τις γκρι φόρμες. Για κάθε μία από αυτές που έχω λιώσει από την χρήση. Για κάθε μία που κρεμάστηκε σε κρεμάστρα στο ντουλάπι μου.

 

Έχω κάπου θαμμένες κάτι φωτογραφίες με την παρέα μου που είμαστε παντελώς γελοίοι μιας και είμαστε και οι 7 στην σειρά φορώντας γκρι φόρμα. Συνηθισμένη κατάσταση Σαββατοκύριακου που γυρνάγαμε από σπίτι σε καφετέρια και από junk food σε σπίτι. Με την μάχη να παίζει ανάμεσα σε εκείνους που φορούσαν την κλασική της Nike και εκείνους που είχαν τις τρεις ρίγες της Adidas να φιγουράρουν στο πλάι του ποδιού.

Το πιστεύω αυτό που γράφω στον τίτλο. Το σκεφτόμουν βασικά πριν δυο μήνες που είχα πάει να αλλάξω ένα φούτερ που μου είχαν κάνει δώρο για να αποκτήσω μία καινούρια γκρι φόρμα.

oneman.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *