Γυμναστική με άρωμα Μπόλιγουντ

Από τότε που ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ έφερε το Μπόλιγουντ στο σαλόνι μας με την ταινία Slumdog Millionaire, τα fitness trends έχουν αέρα Ινδίας και περιλαμβάνουν πολύ χορό της κοιλιάς!
Διάσημα προγράμματα, ανάμεσά τους τα Bollycise και Bolly Belly, υπόσχονται να βγάλουν προς τα έξω τον πιο σέξυ εαυτό σας, αλλά και να σας χαρίσουν αδύνατο και σμιλεμένο κορμί.
Κάθε μάθημα συνδυάζει αρμονικά εύκολες -για τους αρχάριους- αλλά και πιο απαιτητικές χορογραφίες με πολλές στοχευμένες ασκήσεις (αερόμπικ, διατάσεις, στρέτσινγκ κ.ά.). Το αποτέλεσμα; Μέσα σε 45′ γυμνάζεται ολόκληρο το σώμα (σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και οι μύες του προσώπου), προάγεται η καρδιαγγειακή υγεία και αποβάλλεται το συσσωρευμένο στρες.
Δοκιμάστε ένα από τα workouts αλά Μπόλιγουντ (προσφέρονται σε αρκετά γυμναστήρια και σχολές χορού στην Ελλάδα), αν θέλετε να συνδυάσετε την άσκηση με τη διασκέδαση, και αποκτήστε επίπεδη κοιλιά και ζηλευτούς γλουτούς.

Προτού αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα γυμναστικής, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:

 elle.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *