Δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο

54303

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι στο να αντιμετωπίσετε πιθανές δυσκολίες σε ζητήματα επαγγελματικά, οικονομικά ή γενικότερα σε προσωπικούς στόχους.  Εξαιτίας αυτού ίσως να εμφανιστούν κάποιες εντάσεις, διαφωνίες ή συναισθηματικές διακυμάνσεις με σύντροφο, φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες.  Ωστόσο, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.  Αποφεύγοντας βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις, που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.  Παρόλο που αυτό το διάστημα θα νιώθετε πιεσμένοι και θα θέλετε να κάνετε την δική σας επανάσταση.

Ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14/4) ίσως αποφασίσετε να αλλάξτε γειτονιά ή να τακτοποιήσετε εκκρεμεί ζητήματα με σπίτι ή ακίνητη περιουσία.

Από τις 26/7 και για 5 περίπου μήνες κινήσεις ή ενέργειες που θα αφορούν την ένταξη σας σε κοινωνικό σύνολο ή την κατάκτηση στόχων, θα πρέπει να γίνονται κατόπιν μελέτης και όχι σπασμωδικά και απότομα.

Τέλος, το διήμερο 29-30/7(ιδίως οι γεννημένοι από 17-19/4) θα έχετε την διάθεση να το ρίξτε έξω και να είστε γενναιόδωροι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά θα πρέπει να μαζευτείτε γιατί οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν θα σας κτυπήσουν την πόρτα.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε προσωπικές, φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Ωστόσο, για να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την δοκιμασία φροντίστε να συλλέξτε τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποκτήστε μια ξεκάθαρη εικόνα γύρω από τις υποθέσεις, που σας αφορούν έτσι ώστε να μην μπλέξτε απόψεις τρίτων στις αποφάσεις.

Ενώ στο δεύτερο δεκαπενθήμερο (ιδίως οι γεννημένοι από 13-15/5) δίνετε έμφαση σε επικοινωνία ή σε επαφές με το άμεσο περιβάλλον και ιδιαίτερα με αδέλφια, γείτονες ή στο να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας  Ωστόσο, από τις 19-31/7 θα έχετε την διάθεση να το ρίξτε έξω, να φλερτάρετε και γενικότερα να ρισκάρετε αλλά αποφύγετε πιθανές υπερβολές στους πιο πάνω τομείς διότι μπορεί να έχετε λανθασμένα κριτήρια.

Από 26/7 και μέχρι 26/12 πριν εκμυστηρευτείτε ιδέες, εμπιστευτείτε όνειρα ή επαγγελματικά σχέδια σε τρίτους προσπαθήστε να διασφαλίσετε την βιωσιμότητα τους, προτού ανακοινώσετε το οτιδήποτε.

Παρόλα αυτά όμως, από 29-30/7(κυρίως οι γεννημένοι από 18-20/5) μήπως πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να μην δημιουργείτε εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν διότι με αυτό τον τρόπο ίσως να απομακρύνετε σημαντικά πρόσωπα από την ζωή σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Στις πρώτες δεκαπέντε μέρες ο νους σας στρέφεται γύρω από υλικά αγαθά, οικονομικά ή συναισθηματικά και γενικότερα θα είναι έκδηλη η επιθυμία σας να σταθεροποιήσετε αυτά που έχετε κατακτήσει έως σήμερα ακόμη και αν χρειαστεί να πραγματοποιήσετε ορισμένες αλλαγές.  ¨Όμως, αυτό το διάστημα ίσως να είστε συναισθηματικά φορτισμένοι με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να χειριστείτε κάποιες καταστάσεις με λογική και ψυχραιμία.  Για αυτό το λόγο αν δείτε ότι κάποιο σχέδιο δεν τραβάει ή δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα μην επιμένετε διότι οι ζημίες ίσως να είναι μεγαλύτερες από ότι φαίνονται αρχικά.

Ενώ από τις 16/7 και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 13-15/6) ευνοείστε σε οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις.

Από 26/7 και για τους επομένους 5 μήνες ίσως μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιους επαγγελματικούς ή κοινωνικούς στόχους ή στο να αμφισβητήσετε ιδέες ή απόψεις που ενστερνίζονται φίλοι και γνωστοί.  Το να κινείστε σαν σίφουνας μέσα σε κοινωνικούς ή προσωπικούς χώρους ίσως να μην είναι υπέρ σας.

Το διήμερο 29-30/7(ιδιαιτέρως οι γεννημένοι από 19-21/6) προσπαθήστε να διαχειριστείτε με διπλωματικό τρόπο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, διαφορετικά θα χάσετε μια χείρα βοηθείας ή σημαντικούς συμμάχους στην καθημερινότητα σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Το πρώτο δεκαπενθήμερο αποφύγετε διενέξεις, τσακωμούς, ή λογομαχίες με τα μέλη της οικογένειας σας, καθώς κάτι τέτοιο ενδέχεται να σας κρατήσει πίσω στην εξέλιξη των σχεδίων σας.  Φροντίστε να κρατήστε τις ισορροπίες και να διατηρήσετε ένα ήρεμο και αρμονικό κλίμα στο σπίτι σας.

Ενώ από 16/7 και για τις επόμενες τριάντα μέρες (ιδίως οι γεννημένοι από 15-17/7) ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο.  Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, καθώς θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών πρόσωπων για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Από 26/7 και μέχρι και τα τέλη του έτους ίσως να μπείτε στην διαδικασία να αμφισβητήσετε ή να αναθεωρήσετε επαγγελματικές, προσωπικές ή οικονομικές σχέσεις/συνεργασίες.  Ωστόσο, αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις στους πιο πάνω τομείς.

Τέλος, το διήμερο 29-30/7(κυρίως οι γεννημένοι από 20-22/7) αποφύγετε οποιαδήποτε οικονομική υπερβολή για να δείξτε την έμπρακτη αγάπη σας σε σύντροφο ή παιδιά.  Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή διαξιφισμοί με πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς για μια επένδυση και όχι μόνο.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είστε λίγο πιο πάνω ευαισθητοποιημένοι από ότι το φυσιολογικό.  Για αυτό το λόγο αποφύγετε να πάρετε τοις μετρητοίς ότι θα λεχθεί ή θα κυκλοφορήσει ως φήμη από το άμεσο περιβάλλον σε σχέση με εσάς.  Ακόμη, σιγουρευτείτε ότι αυτά για τα οποία μάχεστε είναι έτσι όπως αρχικά πιστεύατε.  Ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο (ιδίως οι γεννημένοι από 15-17/8) θα αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να κάνετε έναν απολογισμό σε προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους έτσι ώστε να διαπιστώσετε τι δεν πήγε καλά για να τα αποφύγετε στο μέλλον τα λάθη του παρελθόντος.

Από 26/7 έως 2/12 θα έχετε την τάση να αναθεωρείτε, να αμφισβητείτε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις.  Με αποτέλεσμα να υπάρχουν προστριβές και συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.  Για αυτό το λόγο αποφύγετε σπασμωδικές και βιαστικές κινήσεις που θα έχουν ως αιτία να διαταράξουν την ψυχική σας ηρεμία και γαλήνη.

Ενώ το διήμερο 29-30/7(κυρίως οι γεννημένοι από 20-22/8) αποφύγετε στο να μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι αλλά και το αντίστροφο να μιλάτε δεξιά – αριστερά για την προσωπική σας ζωή.  Χωρίς να το αντιληφθείτε θα χάσετε τον ύπνο σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Το πρώτο δεκαπενθήμερο, αν είναι εφικτό μην δανείσετε χρήματα ή μην δίνετε υποσχέσεις που δεν είστε σε θέση να υλοποιήσετε.  Επίσης, κλείστε όλες τις πόρτες ή τα παράθυρα που δίνουν πάτημα στους άλλους για να έχουν αξιώσεις επί των οικονομικών σας.  Επιπλέον, για να πετύχετε τα όνειρα σας θα πρέπει να κινηθείτε κατόπιν μελέτης και ώριμης σκέψεις και όχι με σπασμωδικές ή αιφνιδιαστικές κινήσεις.  Ενώ από τις 16/6 και για ένα μήνα (κυρίως οι γεννημένοι από 15 -17/9) δίνετε έμφαση στην κοινωνική ζωή και στους φιλικούς δεσμούς.  Ταυτόχρονα είναι κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε ιδέες ή να αναζητήσετε πρόσωπα, που θα στηρίξουν ελπίδες ή όνειρα.

Από τις 26/7 και για τους επόμενους 5 μήνες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως όσον αφορά την αρωγή που είχατε σίγουρη για ζητήματα καθημερινότητας ή δουλειάς.  Επιβεβαιώστε ότι όντως ισχύει και υπάρχει.  Επίσης, όσοι έχετε επαγγελματικές ή οικονομικές εκκρεμότητες φροντίστε να τις επιλύσετε πριν τις 26/7 διότι ίσως να υπάρξει μια στασιμότητα στα πιο πάνω ζητήματα.

Το διήμερο 29-30/7(ιδίως οι γεννημένοι από 20-22/9) μην υπερβάλετε σε προβλήματα που καταγράφετε από το κοντινό σας περιβάλλον και χάσετε την γραμμή πλεύση σας.  Επιπλέον, με τις σκέψεις που κάνετε δεν μπορείτε να δείτε την πραγματική εικόνα που επικρατεί με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με τον α’ ή β’ τρόπο.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

 

Μέχρι και τις 10/7 οι σχέσεις σας με νεότερα άτομα στον εργασιακό χώρο περνούν από σαράντα κύματα.  Γενικότερα θα είναι εύφλεκτη η ατμόσφαιρα και θα υπάρχει η τάση για να αρπάζεστε με το παραμικρό.  Έχετε το, κατά νου, ώστε να προστατεύσετε την θέση και τον εαυτό σας.  Αν και κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα υπάρχουν καλές ιδέες για αλλαγές σε καθημερινότητα.  Ωστόσο, οι περιορισμοί στα οικονομικά δεν θα βοηθούν και ιδιαίτερα προς αυτή την κατεύθυνση.

Από 8 -23/7 όλα περιστρέφονται γύρω από τα επαγγελματικά, πως θα μπορέσετε δηλαδή να εφαρμόσετε ιδέες που έχετε για ένα καλύτερο αύριο.

Από 16 – 30/7 κινητοποιηθείτε και δράστε προκειμένου να δρομολογηθούν οφειλόμενα χρήματα από εργασία, χωρίς βέβαια να ξεπεράσετε τις διαχωριστικές γραμμές προς τρίτους.

Από 19 -30/7 ενδεχομένως να θελήσετε να αποσυρθείτε για λίγο προκειμένου να γεμίστε μπαταρίες για την συνέχεια ή να γίνετε πιο σχολαστικοί με οτιδήποτε καταπιάνεστε.

Από 23/7 – 7/8 οι φιλίες, οι παρέες και γενικότερα η κοινωνική ζωή γίνεται η δεύτερη φύση σας.

Από 25/7 και για ένα ολόκληρο μήνα είναι σαν να ξεκινά για εσάς το καλοκαίρι, αφού θα κάνετε αυτό που λατρεύετε δηλαδή να είστε έξω με αγαπημένα σας πρόσωπα σε διαφορετικά μέρη κάθε φορά.

Από 26/7 έως 26/12 ίσως μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε ορισμένες απόψεις ή ιδέες που είχατε μέχρι πρότινος για προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Αυτό το διάστημα ίσως να αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή αντιλήψεις.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Μέχρι και τα μέσα του μήνα δείτε μελλοντικά σχέδια ή όνειρα εξονυχιστικά και με κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται.  Προκειμένου σε τυχόν παραλείψεις να λάβετε εγκαίρως όλα τα μέτρα, καθώς μπορείτε μέσω του κύκλου σας να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι.

Από 16 – 30/7 τα επαγγελματικά σας, τα οποία θα συνοδεύονται με ταξίδια, συναντήσεις ή επισκέψεις, θα είναι στο ζενίθ τους.  Οπότε αξιοποιείστε καταλλήλως τις συγκυρίες και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας.

Από 23 – 30/7 θα είναι πιο εύκολη η ένταξη σας σε νέες ομάδες ή συλλόγους,

καθώς δεν σας ξεφεύγει και η παραμικρή λεπτομέρεια, που απαιτείται προκειμένου να γίνετε αποδεκτοί.

Από 25/7 και για ένα ολόκληρο μήνα απλώς θα λάμπετε.  Όσο και  να θέλετε να κρυφτείτε δεν θα γίνετε να περάσετε απαρατήρητοι, όχι ότι περνάτε τώρα αλλά λέμε ότι τότε θα είναι ακόμα πολύ έντονο.  Για αυτό φροντίστε να κερδίστε τα μέγιστα από αυτή την δυνατότητα που σας παρέχεται.

Από τις 26/7 και για τους επόμενους πέντε μήνες θα νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον.  Επομένως, μπορεί ξαφνικά και αστραπιαία να αποφασίζετε να αλλάξτε εργασία ή εργοδότη ακόμη και τόπο διαμονής.  Βέβαια, ότι και να κάνετε φροντίστε να είναι προϊόν ώριμης και λογικής σκέψεις και όχι αποτέλεσμα μιας παρόρμησης.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Έως και τις 10/7 για χάρη προσωπικής ζωής και πιο συγκεκριμένα νεαρού προσώπου που έχει μπει πρόσφατα στην ζωή σας.  Θέλετε δεν θέλετε θα κληθείτε να κάνετε κάποια έξοδα, όσο και αν προσπαθείτε να το αποφύγετε.  Στο τέλος, βέβαια όλο και κάποια οικονομική ενίσχυση φαίνεται να πετυχαίνετε που σας βγάζει από τα δύσκολα.

Από 16 – 30/7 θα υπάρξει ξελάσπωμα από οικονομικές εκκρεμότητες, κάτι που θα σας αναπτερώσει το ηθικό, ωστόσο τα όποια χρήματα σας απομείνουν ή αυτά που θα έχετε μην τα σκορπίσετε στους πέντε ανέμους μόνο και μόνο για την τέρψη σας.

Από 19 – 30/7 σε οικονομικές προτάσεις ή γενικότερα σε εκδηλώσεις στις οποίες θα κληθείτε να παραβρεθείτε μην το πολύ κοσκινίζετε για το αν θα πρέπει, πώς και με ποιον να πάτε.  Μην ξεχνάτε στην βράση κολλάει το σίδερο.

Από 25/7 και για ένα ολόκληρο μήνα ξεκινά και πάλι η περιπέτεια για εσάς.  Με όπλο την αστείρευτη φαντασία, αισιοδοξία και την χαρά για την απόλαυση της ζωής τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να μπει εμπόδιο στο διάβα σας.

Από 26/7 έως 26/12 προτού πάρετε το οποιοδήποτε ρίσκο ζυγίστε καλά όλες τις καταστάσεις και ας είστε ρεαλιστές σε σχέση με ικανότητες και δυνατότητες.  Μην σας κατακλύζει ο ενθουσιασμός για την περιπέτεια και το καινούριο και θεωρείται ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα πάντα.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Μέχρι και τις 10/7 οι ισορροπίες με αγαπημένα ή μη οικεία πρόσωπα θα κρέμονται από ένα τεντωμένο σκοινί.  Μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα ρίξτε νερό στο κρασί σας, όπου και όταν απαιτείται και με αυτή την συμπεριφορά να είστε σίγουροι ότι μόνο χαμένοι δεν θα βγείτε.  Μην ξεχνάτε ότι όλο και κάποιο πρόσωπο από τον περίγυρο θα είναι πρόθυμο να σας συνδράμει όταν και όποτε του ζητηθεί.

Από 8 -23/7 ενδείκνυται να αποκαταστήσετε σχέσεις ή ακόμη – ακόμη να έρθετε πιο κοντά με οικογένεια ή οικεία πρόσωπα.

Από 16 – 30/7 μπορείτε να δείτε τους κόπους των προσπαθειών σας να πιάνουν τόπο καθώς μέσω προσώπων αναγνωρίζονται ταλέντα, ικανότητες ή δεξιότητες και φτάνετε όλο και πιο κοντά προς την εκπλήρωση διακαών πόθων.

Από 19 -30/7 δεν αποκλείεται να προκύψει μια επαγγελματική  πρόταση από γυναικείο πρόσωπο από το εξωτερικό ή ακόμη και να υπάρξει ερωτικό ειδύλλιο με ένα τέτοιο άτομο.

Από 23/7 – 7/8 κινητοποιείστε προκειμένου να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Από 25/7 και για έναν ολόκληρο μήνα μπορείτε να πείτε αντίο σε μπλοκαρίσματα και καταπίεση του εαυτού σας αφού επιθυμίες ή βαθιά κρυμμένα μυστικά βρίσκουν διέξοδο για να ικανοποιηθούν.

Από τις 26/7 και για πέντε μήνες ίσως να νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές εντός και εκτός του σπιτιού.  Αυτό το χρονικό διάστημα μέσα από ξαφνικές ή απρόσμενες ενέργειες θα έχετε την τάση να προσελκύετε αλλά και να διώχνετε πρόσωπα από την ζωή σας.  Αν, όμως δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε λάθος επιλογές, καθώς στις μέρες μας κοστίζουν ακριβά.  Πριν δρομολογήσετε οτιδήποτε σιγουρευτείτε για την απόφαση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Μέχρι και τις 10/7 ελαφρότητες στον χώρο εργασίας είναι περιττό να σας πούμε ότι πληρώνονται αδρά.  Καταλαβαίνουμε ότι είναι καλοκαίρι και θέλετε να είστε πιο χαλαροί αλλά μαζευτείτε δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους συμπεριφορές τέτοιες ώρες. Καθώς με αυτή την συμπεριφορά θα απομακρύνεται οποιαδήποτε βοήθεια ήταν πρόθυμη να φτάσει στην αυλή σας.

Από 8 – 23/7 σκέφτεστε και ξανασκέφτεστε για το πώς θα πρέπει να κατανείμετε δουλειές του σπιτιού ή για αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στο πρόγραμμα σας, προκειμένου να έχετε περισσότερο χρόνο για να χαρείτε με την οικογένεια.

Από 16 -30/7 αξιοποιείστε καταλλήλως τις θετικές συγκυρίες, που έρχονται στο δρόμο σας προκειμένου να δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται.  Για να βαίνουν όμως όλα καλά αποφύγετε ακρότητες σε οδήγηση ή μετακινήσεις.

Από 25/7 και για ένα ολόκληρο μήνα δίνετε όλη την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας τόσο σε φίλους όσο και σε ταίρι.

Από τις 26/7 και για τους επόμενους πέντε μήνες μπαίνετε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιους προσωπικούς στόχους ή στο να πραγματοποιήσετε ορισμένες αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον όπως να μετακομίσετε, να αλλάξτε μεταφορικό μέσο ή ακόμη και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών.  Βέβαια, αποφύγετε τις βιαστικές ή παρορμητικές ενέργειες για να μην υποπέσετε σε επιπόλαια λάθη.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Μέχρι και τις 12/7 προσωπική ζωή, παιδιά και γενικότερα τα πράγματα και οι καταστάσεις που σας γεμίζουν χαρά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας, κάνοντας αναπόφευκτό το ξόδεμα μερικών έως πολλών ευρώ.  Πέρα από αυτά όμως αν θελήσετε να σπρώξετε κάποια επαγγελματική/επιχειρηματική ιδέα έχετε την δυνατότητα να το κάνετε.

Από 16 – 30/7 τα προηγούμενα επαγγελματικά εγχειρήματα αρχίζουν να αποδίδουν τώρα, ωστόσο αποφύγετε υπερβολικά έξοδα για να μην μετατραπεί η χαρά σε σκοτούρες.

Από 25/7 και για ένα ολόκληρο μήνα αποφασίζετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει η καθημερινότητα σας, ενδεχομένως να αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδιά ή να δημιουργήσετε κάτι δικό σας επαγγελματικό.

Από τις 26/7 και μέχρι τις 27/12 είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές σε οικονομικό και σε συναισθηματικό επίπεδο.  Το αν, η έκβαση των γεγονότων θα είναι θετική ή αρνητική εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς.  Για παράδειγμα, μπορεί ξαφνικά αισθανθείτε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση και να θελήσετε να κάνετε την επανάσταση σας ή μπορεί να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα.  Ακόμη, όσον αφορά τις πηγές εσόδων σας μπορείτε είτε να εγκαταλείψετε κάποιες είτε να ανακαλύψετε κάποια ή κάποιες νέες.

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *