Δείτε το Hot Trend Διακόσμησης που Βάζει τα Βάζα σε Κορνίζες

thehomeissue_hottrendvaza01

Το να έχετε βάζα σε χαμηλά σημεία του σπιτιού με νερό και λουλούδια είναι κάτι το απαγορευμένο αν έχετε μικρά παιδιά, ζωηρά γατάκια ή σκύλους. Βγάλτε λοιπόν τα βάζα από τα τραπέζια και κρεμάστε τα στον… αέρα.

Βάζα μέσα σε κορνίζα Μια από τις αγαπημένες μας λύσεις διακόσμησης είναι τα κάδρα στους τοίχους. Τελευταία, ένα νέο τρεντ κάνει την εμφάνισή του και μας υπαγορεύει να κρεμάμε άδειες κορνίζες στους τοίχους βάζοντας μέσα στο πλαίσιο διάφορα αντικείμενα, σαν 3d πίνακες. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με το βάζο σας, τοποθετώντας το μέσα σε ξύλινο ή μπρούτζινο πλαίσιο.

Δημιουργήστε τον δικό σας τρισδιάστατο πίνακα!

Βάζα σε μορφή μπουκαλιών Άλλο ένα ωραίο διακοσμητικό τρικ, είναι να κρεμάσετε μερικά μπουκάλια στον τοίχο σας δημιουργώντας αυτοσχέδια βάζα! Είναι εύκολο και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Mπορείτε να επιλέξετε είτε μπουκάλια μπύρας ή διαφανή γυάλινα μπουκάλια σε διάφορες αποχρώσεις. Εμάς μας αρέσουν πολύ και τα vintage μπουκάλια για το γάλα.

thehomeissue_hottrendvaza03

Βάζα στον τοίχο σε διάταξη Αν δεν θέλετε ούτε πλαίσια, ούτε μπουκάλια, χρησιμοποιήστε απλά βάζα και τοποθετήστε τα πάνω στον τοίχο σας. Μια ωραία πρόταση είναι να βάλετε πρώτα στον τοίχο ένα κομμάτι ξύλου και πάνω σε αυτό να κολλήσετε τα βάζα σας. Το ξύλο ταιριάζει ιδανικά με το γυαλί δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον έργο τέχνης. Γίνετε δημιουργικοί και μη φοβάστε να πάτε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ένα βήμα παραπέρα.

thehomeissue_hottrendvaza04

spirossoulis.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *