Δεν θα πιστέψετε πόσα λεφτά πήρε συνολικά η Δαλάκα από το φετινό Survivor . (Video)

katerina-dalaka

Η Κατερίνα Δαλάκα στην δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στο Survivor πήρε το έπαθλο, ωστόσο το ποσό που έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό προκαλεί ίλιγγο .Η πρωταθλήτρια του στίβου την περισνή σεζόν έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας ωστόσο από τον Ηλία Γκότση, όμως φέτος τα κατάφερε απέναντι στην Δήμητρα Βαμβακούση.

palettino-gif-big

1-5.jpg

Για να επιστρέψει όμως για δεύτερη φορά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου «έκλεισε» ένα «χρυσό» deal, ενώ η παρουσία της έφερε και μια, έστω και μικρή, αύξηση, στα νούμερα τηλεθέασης.

Πόσα χρήματα όμως πήρε για την παραμονή της στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου για 19 εβδομάδες, συν το ποσό της νίκης της

Μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε και τις 100 χιλιάδες ευρώ που ήταν το έπαθλο.Όμως το ποσό που πήρε η Δαλάκα είναι κατα πολύ μεγαλύτερο.Πόσο κόστισε όμως αυτό στον Ατζούν Ιλιτζαλί; 12.000 ευρώ την εβδομάδα. Η Κατερίνα έμεινε 19 εβδομάδες και το ταμείο «έγραψε» στο σύνολο…… 228.000 ευρώ. Αν προσθέσουμε σε αυτά και τις 100.000 του επάθλου το συνολικό νούμερο είναι 328.000 ευρώ!

Σε καλή μεριά Κατερίνα!

Πηγη:newsbomb.gr

palettino-gif-big

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *