Διαζύγιο Πιτ – Τζολί: Aπαρηγόρητος ο Μπραντ ,δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό.(Photos)

 

angelina-jolie-brad-pitt-divorce

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ και οι πληροφορίες για την σχέση τους πέφτουν βροχή!

Ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με το US Weekly, o 52χρονος σταρ είναι «σε κακά χάλια» και δεν μπορεί να πιστέψει «πόσο άσχημη τροπή έχει πάρει η ζωή του».

389CDF9400000578-3798575-The_brood_They_have_six_children_Maddox_aged_15_Pax_aged_12_Zaha-a-57_1474387470478.jpg
Συντετριμμένος, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να ξεσπά σε κλάματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα και να τηλεφωνά συνεχώς στους γονείς του και στους κοντινούς του φίλους για να τον παρηγορήσουν.

«Η μητέρα του βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και ο ίδιος βασίζεται πολύ και στη φιλία της μάνατζέρ του, Σίνθια Πετ Ντάντε» αναφέρει το περιοδικό, επισημαίνοντας ότι τον διάσημο ηθοποιό παρακολουθεί ψυχολόγος, κάτι που ισχύει επίσης και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μπραντζελίνα.

Όπως επισημαίνει το περιοδικό, κάτι που «στοίχισε» ιδιαίτερα στον Πιτ ήταν το γεγονός ότι δεν περίμενε την αποφασιστική αυτή κίνηση της Αντζελίνα αλλά και η χρονική στιγμή που επέλεξε να υποβάλει την αίτηση του διαζυγίου!

«Η Τζολί υπέβαλε τα χαρτιά μόλις λίγα λεπτά προτού κλείσουν τα δικαστήρια το βράδυ της Δευτέρας. Ο Μπραντ δεν είχε καν δικηγόρο. Είχε απειλήσει ξανά στο παρελθόν με διαζύγιο αλλά εκείνος δεν πίστευε ποτέ ότι θα έφτανε τόσο μακριά», ανέφερε μια πηγή του US Weekly.

Μάλιστα από τη στιγμή που ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί δείχνει έτοιμη για όλα προκειμένου να κερδίσει την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών της.

Για να το πετύχει, η διάσημη ηθοποιός έχει προσλάβει τους καλύτερους, όχι μόνο δικηγόρους.

angelina-jolie-brad-pitt-wedding.jpg
Επέλεξε, τη δικηγόρο Laura Wasser, αποκαλούμενη «βασίλισσα των διαζυγίων», η οποία έχει ήδη υπερασπιστεί τους Clint Eastwood, Johnny Depp, Tom Cruise.

Μετά, προσέλαβε την Judy Smith, ειδική στα θέματα διαχείρισης κρίσεων και σύμβουλο εικόνας και επικοινωνίας. Η ειδική θα προστεθεί στην ομάδα συμβούλων με τις Armina Helic και Chloe Dalton, οι οποίες έχουν εργαστεί ως σύμβουλοι στον ΟΗΕ αλλά και στον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Γουίλιαμ Χέιγκ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Τζολί, αμέσως μετά την προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου να της δώσει την επιμέλεια των παιδιών, προσέλαβε δύο επιπλέον μεγαλοδικηγόρους: τον Bert Fields, διάσημο δικηγόρο διασήμων σταρ, και τον Pierce O’Donnell, έναν από τους δικηγόρους με την μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ.

star.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *