Διαφάνειες:Tips για να φορέσεις το super trend χωρίς να δείχνει τολμηρό.(Photos)

Τα see through κομμάτια κάνουν δυναμικό comeback τη νέα σεζόν και υπόσχονται να σου χαρίσουν άνεση και στυλ στο λεπτό!

Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να υιοθετήσεις το trend χωρίς να δείχνει το σύνολό σου υπερβολικά τολμηρό!

padelona

-Δεν χρειάζεται να δείξεις υπερβολικό δέρμα! Κάθε υπερβολή κάνει κακό στη συνολική σου εμφάνιση. Βρες το «ατού» του σώματός σου και επέλεξε ένα κομμάτι που να αφήνει ακάλυπτο εκείνο το σημείο. Αν για παράδειγμα έχεις ωραία μπράτσα, επέλεξε ένα πουκάμισο με διαφάνειες στα μανίκια, ή αν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο, πόνταρε σε μια παντελόνα με επένδυση ένα εφαρμοστό σορτς που θα καλύπτει τα βασικά!

safe

-Ο πιο safe τρόπος να φορέσεις την τάση είναι ένα κομμάτι με έντονα διακοσμημένο ύφασμα. Επένδυσε στην αγορά ενός τοπ που την διαφάνεια καλύπτουν διακριτικά, πετράδια, πούλιες ή διάφορα άλλα glamorous στοιχεία.
-Φρόντισε να αναδείξεις μονάχα ένα σημείο του σώματός σου, ενώ το υπόλοιπο λουκ πρέπει να παραπέμπει στη λογική του μινιμαλισμού. Αν δηλαδή επιλέξεις ένα φόρεμα με see through πλάτη, θα πρέπει το υπόλοιπο μπροστινό μέρος του φορέματος να είναι μονόχρωμο και τα αξεσουάρ σου ελάχιστα!

adiaphanousdream25

-Φόρεσε ένα μαύρο ή λευκό εφαρμοστό φανελάκι μέσα από το see through πουκάμισό ή τοπ σου. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να δείχνεις κομψή και sexy χωρίς υπερβολές.

adiaphanousdream39

-Συνδύασε το super trend με υφάσματα όπως η δαντέλα, το σιφόν, το τούλι για να δημιουργήσεις ένα αισθησιακό αλλά ταυτόχρονα ρομαντικό σύνολο.

xrwma

-Πόνταρε σε κομμάτια και αξεσουάρ με έντονο χρώμα αν δεν θέλεις να τραβήξει τα βλέμματα το διάφανο ρούχο σου. Αν πάλι θέλεις να αναδείξεις το see through κομμάτι σου με τον πιο chic τρόπο, ταίριαξε το  με παστέλ αποχρώσεις.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *