Διαφορετικοί τρόπoι για να φορέσεις το μαύρο φόρεμά σου, όλες τις ώρες της ημέρας

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείς να φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα κάθε μέρα και όχι μόνο σε κάποια επίσημη εμφάνισή σου. Πώς μπορείς να το συνδυάσεις και να το κάνεις να φαίνεται διαφορετικό κάθε φορά, ενώ ταυτόχρονα θα το αναβαθμίσεις στυλιστικά.

 

Τέσσεροι διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις το μαύρο σου φόρεμα


1. Με δερμάτινο jacket

Το λούκ σου θα αποκτήσεις στη στιγμή ροκ χαρακτήρα, ενώ θα “σπάσει”  και την επισημότητα φορέματος . Συνδυάζεται ιδανικά με ankle boots για πρωί και βράδυ, αλλά αν θέλεις να το κάνεις πιο σέξυ φόρεσε τις ψηλοτάκουνες γόβες σου. Ένα μεγάλο βραχιόλι, τύπου cuff, θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

 

2. Με ένα funky καλσόν

Πουά, ρίγες  και prints θα δώσουν μια παιχνιδιάτικη αίσθηση στο μαύρο σου φόρεμα και θα κάνουν το λουκ σου λίγο πιο girly! Τόλμησε τα χρωματιστά αξεσουάρ για να κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστό το λουκ.

 

3. Με slippers

Είναι από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα στα παπούτσια και σίγουρα η πιο άνετη. Αν επένδυσες σε ένα τέτοιο ζευγάρι συνδύασέ το με το μαύρο σου φόρεμα και θα έχεις ένα σοφιστικέ λουκ που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις απαιτήσεις της ημέρας.

 

4. Με ένα denim jacket ή γιλέκο

Δώσε μια χαλαρή νότα στην εμφάνισή σου προσθέτοντας το στοιχείο του τζην στο λουκ σου. Απλό, casual και άνετο.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *