Δ. Βανδή: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη βραδιά του ελληνικού τελικού!

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα καθώς πρέπει να ολοκληρώσει ταυτόχρονα πολλά πράγματα. Από την μία μεριά, έχει την προετοιμασία για τον ελληνικό τελικό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα. Από την άλλη έχει την μετακόμιση στο καινούριο σπίτι της οικογένειας στη Βούλα.

Η τραγουδίστρια θέλει να επιμεληθεί η ίδια την διακόσμηση, όπως έκανε και στο προηγούμενο σπίτι που έμενε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα δυο τους παιδιά, Μελίνα και Γιώργο.

Η Δέσποινα είναι τελειομανής και θέλει ότι αναλαμβάνει να το κάνει τέλεια. Γι’ αυτό φροντίζει πάντα να έχει δίπλα της τους καλούς της φίλους και συνεργάτες!

Μία από αυτές φυσικά είναι και η στιλίστρια των star Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Η Δέσποινα την εμπιστεύεται τυφλά και η συνεργασία τους, εδώ και πολλά χρόνια, είναι άψογη. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην επιμεληθεί την εμφάνισή της και στην λαμπερή βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision όπου η τραγουδίστρια εκτελεί χρέη οικοδέσποινας μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Παρόλο που ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο τι θα κάνουν αφού δοκιμάζουν πάρα πολλά πράγματα για να καταλήξουν στο ιδανικό, η Αλεξάνδρα έδωσε στο TLIFE ένα μικρό clue. Οι δημιουργίες που θα επιλέξουν θα είναι Ελλήνων σχεδιαστών. Θέλουν η Δέσποινα να έχει εντυπωσιακό look αλλά ταυτόχρονα να μην είναι βαρύ ενώ ιδανικά, σύμφωνα με όσα μας εκμυστηρεύτηκε η αγαπημένη στιλίστρια, θα είναι σε ανοιξιάτικα χρώματα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει! Άλλωστε δουλεύουν τόσο η Αλεξάνδρα με την ομάδα της όσο και η Δέσποινα σε εντατικούς ρυθμούς για να είναι όλα άψογα. Είναι κάτι που τους δίνει όμως και πολλή χαρά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *