Είσαι μαμά; Εδώ θα βρεις τα πιο χρήσιμα βιντεάκια.

mitera

Τρεις μαμάδες, η Meg, η Elle και η Brooke ή αλλιώς οι “What’s up MOMS?“, γυρνούν βιντεάκια βασισμένα στη ζωή τους, τις εμπειρίες, τις συμβουλές και βασικά τα παιδιά τους και τα ανεβάζουν στο Youtube, σε έναν λογαριασμό που αυτή τη στιγμή έχει λίγους παραπάνω από 900.000 συνδρομητές.

palettino

Με αποκορύφωμα το βίντεο που γύρισαν όλες μαζί με τη συμμετοχή των παιδιών τους για να ευχαριστήσουν τους συνδρομητές τους για την παρουσία τους , η υπέροχη τριάδα, αλλάζει τους στίχους των πιο διάσημων Hit της χρονιάς που μας πέρασε για να περιγράψει τις δύσκολες στιγμές του να είσαι μάνα, με χιουμοριστικό τρόπο. Πώς είναι να θες να είσαι όμορφη και περιποιημένη για τον άντρα σου όταν όλη τη μέρα πρέπει να τρέχεις πίσω από τα πιτσιρίκια; Πώς μπορείς να πάρεις το κινητό από τα χέρια τους; Δε μπορείς, απλά διασκέδασέ το.

Κατά τ’ άλλα, στο κανάλι αυτό μπορείς να βρεις καινούρια βίντεο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή με περιεχόμενο που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γύρω από τη μητρότητα και την οικογένεια.

Εύκολες συνταγές

Πώς να φλερτάρεις (αθώα) όταν είσαι έγκυος


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Φτιάξε εύκολα και φθηνά πράγματα για το σπίτι και τον εαυτό σου

Ιδέες για παιχνίδια με τα παιδιά


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Tips για λιγότερο χαμό στις παιδικές δραστηριότητες

Ή πώς να κάνεις ευκολότερες τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *