Εβελίνα Παπούλια: Δε με αφορά να γίνω πρωτοσέλιδο

«Δεν τα παρακολουθώ τα τούρκικα. Αλλά σε ένα επεισόδιο που είχα δει κάποια στιγμή μου έκανε εντύπωση η παραγωγή»

Για την ιδιωτική της ζωή, αλλά και τα τούρκικα σίριαλ μίλησε η Εβελίνα Παπούλια σε τηλεοπτικό περιοδικό, με αφορμή την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο».

«Πρωτοσέλιδο δεν έχω γίνει. Ίσως γιατί δεν με αφορά να γίνω, οπότε γι’ αυτό και δεν έγινε» απάντησε σε ερώτηση σχετική με το αν ένιωσε ποτέ άσχημα από πρωτοσέλιδα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, εξήγησε ότι υπάρχει και τρόπος οχύρωσης από την αδιακρισία των ΜΜΕ: «Δεν δίνεις δικαιώματα. Είσαι προσεκτικός. Αυτά και μόνο αρκούν».

Παράλληλα, σχετικά με τα τουρκικά σίριαλ σχολίασε: «Δεν τα παρακολουθώ τα τούρκικα. Αλλά σε ένα επεισόδιο που είχα δει κάποια στιγμή μου έκανε εντύπωση η παραγωγή» είπε στο περιοδικό My TV και συμπλήρωσε σχετικά με αν θα επιθυμούσε ποτέ να ενσαρκώσει έναν πιο συμβατικό ρόλο: «Ποιο το υποκριτικό ενδιαφέρον σε μια συμβατική προσωπικότητα; Σπάνια πια γράφονται τέτοιοι ρόλοι».

 

protothema.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *