Εκλογές 2015: Οι επώνυμοι που μπαίνουν στη μάχη της κάλπης!

Και οι βουλευτικές εκλογές θα έχουν αέρα από celebrities, με τους επώνυμους της ελληνικής showbiz να διεκδικούν την ψήφο μας! Στη μάχη της κάλπης ρίχνονται ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, συγγραφείς, σκηνοθέτες, ποιητές και εικαστικοί.
Η Άντζελα Γκερέκου θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα. Η υφυπουργός Πολιτισμού και γνωστή ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά και παρά τις αντιδράσεις, διεκδικεί την ψήφο των κατοίκων του νησιού της.
/
Στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Α’ Πειραιά θα είναι το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός Νόνη Δούνια

/

Στη Β\’ Αθήνας κατεβαίνει υποψήφια και η νεαρή ηθοποιός και δημοτική σύμβουλος ΚαλλιθέαςΚορίνα (Κυριακή) Δαμουλιάνου που έγινε μέσα από τη σειρά “Πάτερ Ημών” ως η κόρη του Κώστα Καρρά.

/

Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στη Β\’ Αθήνας και ο ποιητής, συγγραφέας, ζωγράφος και ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Πολιτισμού, Δημοσθένης Δαββέτας.
Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η ηθοποιός Κάτια Γέρου που έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις “Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα” και το “Λεωφορείον ο πόθος” (ήταν και το 2009 στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ).

/

Στην τιμητική τελευταία θέση του επικρατείας όμως, βρίσκεται και ο Θεοδόσης Πελεγρίνης, τέως πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Φιλοσοφίας, συγγραφέας και με ενεργό εμπλοκή στο θέατρο από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

/

Στην Α\’ Αθήνας υποψήφια είναι η ηθοποιός Μάνια (Γεσθημανή) Παπαδημητρίου (που έχει τοποθετηθεί στη Βουλή για το θέμα του ρατσισμού) και στη Β\’ Αθήνας η σεναριογράφος και ηθοποιός Αννα Χατζησοφιά.

/

/

Στο υπόλοιπο Αττικής, τον σταυρό των ψηφοφόρων θα διεκδικήσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πάντζας και Πάνος Σκουρολιάκος.

/

Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης κατεβαίνει υποψήφιος στην Κοζάνη, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Άννα Βαγενά θα είναι υποψήφια στη Λάρισα και η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου κατεβαίνει στην Αχαΐα.

/

Με το ΠΑΣΟΚ είναι υποψήφιος στην Α\’ Αθηνών ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς. Στη Β\’ Αθηνών κατεβαίνουν η ηθοποιός και συγγραφέας Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και η ζωγράφος και σκηνογράφος Σοφία Λαμνάτου – Κόνδη.

/

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνδυασμού Πράσινοι – ΔΗΜΑΡ είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.
/
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ είναι ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος και ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος. Στην Α\’ Αθηνών θα είναι η Λίλα Καφαντάρη και στην Β” Θεσσαλονίκης η Ελένη Γερασιμίδου.

/

Υποψήφιος με το Ποτάμι στην Β\’ Πειραιώς, θα είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Νίκος Ορφανός. Στην Α\’ Αθηνών η ηθοποιός Έφη Βενιανάκη και η συγγραφέας Ελένη Κεκροπούλου, στη Β\’ Αθηνών κατεβαίνουν ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, η ηθοποιός Γιώτα Φέστα, ο αρχαιολόγος Γιάννης Κουτούλιας και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κασπίρης. Και στο υπόλοιπο Αττικής η ηθοποιός Σοφία Κομηνέα.

/

Στη Μεσσηνία συναντάμε υποψήφιο τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, στο Ηράκλειο τον στιχουργό Κυριάκο Καραγιώργη, στην Κορινθία την ηθοποιό Πηνελόπη Σταυροπούλουκαι στη Λέσβο τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μπουρνού.

/

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο κατεβαίνει υποψήφιος ο ηθοποιόςΠαύλος Χαϊκάλης (Αττική) και το πρώην μοντέλο Ελενα Κουντουρά (Α\’ Αθηνών). Ενώ, στην Β\’ Αθηνών θα δούμε τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη.

/

/

Τέλος, στις φετινές βουλευτικές εκλογές και τη μάχη της κάλπης μπαίνει το νέο κόμμα τουΑπόστολου Γκλέτσου, “Τελεία”.

/

Υποψήφια στο νομό Ημαθίας θα είναι η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Στανίση.
/
tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *