Ελένη Μενεγάκη: Η έξοδος στα μπουζούκια με τον Ματέο και μεγάλη παρέα! (φωτό)

menegaki-kores-1-700x568

Δεν μας έχει συνηθίσει σε εξόδους τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όμως χθες η Ελένη Μενεγάκη είπε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να διασκεδάσει στα μπουζούκια.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης επέλεξε με τον άντρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και διασκέδασε μέχρι το πρωί. Έχοντας αφήσει σε καλά χέρια τόσο τα μεγαλύτερα παιδιά της όσο και τη μικρή της κόρη, η όμορφη Ελένη βρέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο μαγαζί όπου και συνάντησε στενούς της συνεργάτες. Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ελένη Γελαλή. Στην παρέα επίσης προστέθηκε και η πρώην συνεργάτιδά της Αντωνία Καλλιμούκου ενώ το παρών έδωσε και ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος, ο άλλος φύλακας άγγελός της μετά τον Ματέο. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν Αλεξάνδρου και Ζαρίφη στα social media, σίγουρα πέρασαν υπέροχα.

 

 

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *