Ελένη Μενεγάκη: Η περιπέτεια της στην Άνδρο! «Ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα!»(Vid)

eleni-682x384-1
«Δεν έβλεπα τίποτα. Πατούσα πάνω στη…»

Η χαλαρωτική μουσική που έβαλαν στην εκπομπή έγινε αφορμή για να θυμηθεί δυο περιπέτειες της από το τριήμερο της στην Άνδρο. Από τη μία πριν ακόμα φτάσει στο νησί, λίγο έλειψε να μη φτάσει ποτέ, αφού ξεχάστηκε συζητώντας με γνωστή της μέσα στο ασανσέρ και από την άλλη παραλίγο να μη βρει τον προορισμό της στο νησί, αφού η ομίχλη της …«έκρυψε» το δρόμο.

baner-palettino

«Ξέρετε τι πάθαμε προχθές στο πλοίο εγώ κι άλλη μία γλυκύτατη κυρία. κατεβαίνουν όλοι με τα πόδια. Μπαίνουμε στο ασανσέρ του πλοίου. Πολύς κόσμος την Παρασκευή. Μπαίνουμε στο ασανσέρ και πιάνουμε την κουβέντα και αφού περνάει κανένα πεντάλεπτο, ευτυχώς, γιατί στα 10 λεπτά ξαναφεύγει το πλοίο, θα μας έφτανε στην Τήνο, μπορεί και στη Μύκονο, δεν ξέρω, κοιταζόμαστε και λέμε δεν φτάνει αυτό το ασανσερ. Το πάτησες; Όχι. Εσύ; Όχι.» είπε η Ελένη Μενεγάκη ενώ στη συνέχεια περιέγραψε την περιπέτεια της με το αυτοκίνητο…

«Να σας πω και το ακόμα χειρότερο; Οδηγούσα εγώ. Είχε ομίχλη. Πάντα έχει ομίχλη. Και το καλοκαίρι σε ένα από τα πάνω πάνω βουνά. Μπήκα σε άλλο χωριό. Ναι! Στη Βουρκωτή. Είδες που ήρθες το καλοκαίρι και σου λέω χειμώνα – καλοκαίρι εδώ έχει ομίχλη. Δεν έβλεπα τίποτα. Πατούσα πάνω στη λωριδίτσα την άσπρη και πήγαινα με 10χλμ και το κεφάλι έξω για να βλέπω. Κι όπως πήγαινα και ακολουθούσα τη γραμμή κάτω, η γραμμή με οδήγησε στο παρακάτω χωριό. Και φτάνω και λέω «Ρε παιδιά που είναι αυτός ο χωματόδρομος να στρίψω; Σας θυμίζει κάτι εδώ; Που δε βλέπαμε αλλά είδαμε και κάτι σπιτάκια άσπρα. Λέω σπιτάκια εδώ; που είμαι; Κάνω στάση δεξιά με αλάρμ, βγαίνω έξω και κοιτάω. Λέω αυτά τα σπιτάκια δεν μου θυμίζουν τίποτα. Ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Λέω κάτσε να πάρω τον ειδικό να μου πει αυτά τα σπιτάκια θυμίζουν κάτι; Αν είχα βάλει και τη χαλαρωτική μουσική νομίζω ότι απλά μέχρι τώρα θα γύρναγα το νησί γύρω γύρω. Εγώ που έχω πάει ένα εκατομμύριο φορές έχασα το δρόμο; Οι τουρίστες πως τον βρίσκουν;» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

https://youtu.be/lqyyMbx2V-E

zappit.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *