Ελλάδα στην Eurovision 2013 με μπαγλαμά Αγάθωνα

Με το μουστάκι ενός ρεμπέτη του Αγάθωνα, τις φούστες των Koza Mostra αλλά και έναν ελληνικό στίχο, πάμε ως χώρα στη Σουηδία για την Eurovision 2013.

httpv://youtu.be/5hRd06Cotc8
Οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με το τραγούδι “Alcohol is free” κέρδισαν εύκολα τα υπόλοιπα τρία τραγούδια και φυσικά πανηγύρισαν και καταχειροκροτήθηκαν.
Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic, ενώ το ρόλο των δημοσιογράφων πήραν για λίγο οι παρουσιαστές όταν βρέθηκαν στη σκηνή με τους καλεσμένους.
Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Βίκυ Λέανδρος.
Πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις της Θωμαή Απέργη (“One last kiss”), των Alex Leon feat. Giorgina (“Angel”) και της Αγγελικής Ηλιάδη (“Χίλιες και μία νύχτες”) που διαγωνίστηκαν για το εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού, στη σκηνή του Gazi Music Hall εμφανίστηκαν έξι νικητές της Εurovision σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές.
«Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν. Στέλνουμε πολλά φιλιά στην βόρεια Ελλάδα, την ιδιαίτερή μας πατρίδα», είπαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας στις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη νίκη, ενώ είπαν ότι απόψε θα το γιορτάσουν και  θα είναι… alcohol is free! Ο Αγάθωνας, πάντως, είναι φορτσάτος από τώρα, αφού δήλωσε ότι το «Alcohol Is Free» θα κερδίσει και στη Σουηδία!

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό είναι σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη.
Εξαιρετικές χαρακτηρίστηκαν και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων συμμετεχόντων, Θωμαής Απέργη, Alex Leon feat. Giorgina και της Αγγελικής Ηλιάδη, οι οποίοι συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια – σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Θάνος Γκομόζιας.

madata.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *