Ενοχη γυναικεία συμπεριφορά! 10 πράγματα που κάνεις όταν είσαι μόνη στο σπίτι

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν έχεις χρόνο για σένα, όταν είσαι χαλαρή στο σπίτι, είναι να επιδίδεσαι σε ότι πιο “ντροπιαστικό” σκεφτείς και να ξέρεις πως δεν θα το μάθει κανείς! Αυτά είναι μερικά πράγματα που κάνεις τις ώρες που είσαι μόνη στο σπίτι και προς ενημέρωσή σου δεν είσαι η μόνη που τα κάνει !

1. Xορεύεις μπροστά στον καθρέφτη και μιμείσαι το χορευτικό κάποιου video clip που σου αρέσει. Το βλέπεις ότι είσαι μια φοβερή χορεύτρια, αλλά φοβάσαι ότι στο club δεν θα το εκτιμήσουν!

2. Τρως την μαρμελάδα από το κουτάκι με το χέρι σου μπροστά στο φως του ψυγείου. Ή το γιαούρτι ή τα κομμάτια πίτσα που έμειναν. Δεν κάνεις καμία διάκριση και δεν παίρνεις ποτέ το κουτάλι!

3. Μιλάς στην τηλεόραση όταν βλέπεις τα αγαπημένα σου σίριαλ. Και όταν λέμε μιλάς εννοούμε ότι δίνεις συμβουλές, ότι παθιάζεσαι με τις καταστάσεις που ζεις, ότι ζεις το δράμα και εσύ!

4. Μιλάς στο κατοικίδιό σου λες και είναι μικρό παιδί. Του κάνεις κομπλιμέντα, μιλάς παιδιάστικα, τα χαϊδεύεις… Τι, δεν τα κάνεις κάθε ιδιοκτήτης ζώου αυτά;

5. Παρακολουθείς σαν πράκτορας James Bond τα προφίλ των πρώην σου στο Facebook. Και όχι μόνο αυτούς που είχες σοβαρή σχέση αλλά και όλους εκείνους που είχες βγει δυο τρία ραντεβού!

6. Φοράς το πιο στενό τζιν και δεν σταματάς την προσπάθεια μέχρι να σου χωρέσει… Συνήθως ξαπλώνεις στο κρεβάτι για να κλείσεις εκείνο το τελευταίο κουμπί! Τουλάχιστον χώρεσες!

7. Βάζεις ένα ποτήρι κρασί και κάνεις ατελείωτο surfing στο διαδίκτυο. Και όταν σε παίρνουν οι φίλοι σου να βγεις τους λες πως έχεις δουλειές στο σπίτι.

8. Προσπαθείς να κάνεις γυμναστική στο σαλόνι με κάποιο fitness video να παίζει στην τηλεόραση. Στο τέλος καταλήγεις να μην κάνεις τίποτα παρά να κουνιέσαι με τον ρυθμό!

9. Κλαις δυνατά με παλιές ερωτικές μπαλάντες είτε συμβαίνει κάτι κακό στη ζωή σου, είτε όχι. Όλα τα κορίτσια είναι ευάλωτα που και που!

10. Βγάζεις 100 selfies προσπαθώντας να βρεις τη γωνία, που σε δείχνει θεά, για να δημοσιεύσεις τη φωτογραφία στο Instagram.Σκόπος σου είναι να θυμίσεις στον πρώην σου πόσο όμορφη είσαι και χωρίς αυτόν! Όταν πήρες το like του είπες πως τελικά άξιζε η προσπάθεια… και το αυχενικό!

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *