Επιλέξτε το σωστό μαγιό για το δικό σας σώμα

Η επιλογή του ιδανικού μαγιό είναι ομολογουμένως μια δύσκολη υπόθεση. Κι αυτό γιατί το μαγιό δεν αφήνει και πολλά στην …φαντασία! Γι’ αυτό, ειδικά το μαγιό, πρέπει να είναι πολύ σωστά διαλεγμένο, προκειμένου να κολακέψει τη σιλουέτα και να μην εκθέσει τις όποιες ατέλειες. Ο παρακάτω οδηγός αγοράς μαγιό θα σας φανεί πολύ χρήσιμος!

Έλλειψη μέσης – σώμα “Μήλο”

Στον σωματότυπο “μήλο” το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχει λεπτή μέση. Συνήθως υπάρχουν κάποια παχάκια σε στήθος, κοιλιά, περιφέρεια ενώ τα πόδια παραμένουν πιο λεπτά. Το σημαντικό είναι να βρείτε ένα μαγιό που θα τονίσει την μέση, είτε χάρη στο κόψιμο που έχει, είτε χάρη στα σχέδια και στο ύφασμα. Προσπαθήστε το μαγιό σας να έχει θηλυκά στοιχεία ή έντονα χρώματα που να απομακρύνουν το μάτι από τη μέση.

Μαγιό φωτογραφίας: Mango

Τιμή: 19,99 ευρώ (σουτιέν) και 17,99 ευρώ (σλιπ).
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Mango

Μεγάλο στήθος

Το μεγάλο στήθος αποτελεί προτέρημα των γυναικών, ωστόσο όταν έρχεται η ώρα της παραλίας δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που έχουν συστολή για το πώς θα εμφανιστούν χωρίς να προκαλέσουν. Η σωστή στήριξη του μαγιό είναι βασικό στοιχείο, ώστε να μην δείχνει το αποτέλεσμα υπερβολικό. Επιλέξτε μαγιό με μπανέλα ή κάποιο που να έχει χοντρές τιράντες, καθώς μπορεί να κρατήσει καλύτερα το βάρος ενός μεγάλου στήθους.

Μαγιό φωτογραφίας: Topshop

Τιμή: 20 ευρώ (σουτιέν) και 13 ευρώ (σλιπ).
Μπορείτε να το αγοράσετε online από το Topshop.

Τονισμένη κοιλιά (σωσίβιο)

Εάν έχετε λίγη κοιλίτσα παραπάνω, το ολόσωμο μαγιό μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο! Το ολόσωμο καμουφλάρει μια χαρά την κοιλιά και γενικά σουλουπώνει όσες γυναίκες έχουν ψωμάκια στα πλαϊνά. Επίσης είναι μύθος ότι δεν είναι σέξι! Αν έχετε γυμνασμένη πλάτη μπορείτε να επιλέξετε ένα εξώπλατο, ή αν έχετε ωραίο μπούστο μπορείτε να διαλέξετε ένα που να το τονίζει ανάλογα.

Μαγιό φωτογραφίας: Bershka

Τιμή: 29,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Bershka

Ψωμάκια / Περιφέρεια  – σώμα “Αχλάδι”

Ο πιο κλασικός ελληνικός σωματότυπος! Το σημαντικό εδώ είναι να τραβήξετε την προσοχή από την περιφέρειά σας. Επιλέξτε το κάτω μέρος του μαγιό να έχει κορδόνια ή να μην έχει ραφές για να μην πιέζεται παραπάνω η περιοχή. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο εντυπωσιακό για το πάνω μέρος ώστε να τραβήξετε εκεί το… ενδιαφέρον.

Μαγιό φωτογραφίας: Η&Μ

Τιμή: 9,99 ευρώ (σουτιέν) και 7,99 ευρώ (σλιπ).
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Η&Μ

Μικρό στήθος

Τα τριγωνικά μαγιό είναι μια καλή επιλογή για μικρό στήθος, ειδικά όταν έχουν λίγη ενίσχυση. Ένα μυστικό για να καμουφλάρετε την περιοχή είναι να φορέσετε μαγιό με έντονα σχέδια! Μπορείτε, επίση,ς να τολμήσετε και σουτιέν με φραμπαλά ή βολάν για να δίνουν την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου στήθους.

Μαγιό φωτογραφίας: Zara

Τιμή: 12,95 ευρώ (σουτιέν) και 12,95 ευρώ (σλιπ).
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Zara.

Παχουλό σώμα

Αν έχετε παχάκια σε όλο το σώμα, τότε μπορείτε να επιλέξτε μαγιό που καλύπτουν την κοιλιά ή έχουν καλό κράτημα όπως π.χ. ένα μαγιό κορσές ή ένα μονοκίνι, τα οποία δεν κάνουν το σώμα να ασφυκτιά. Μπορείτε, επίσης, να δώσετε έμφαση στα αξεσουάρ!

Μαγιό φωτογραφίας: Bershka

Τιμή: 17,99 ευρώ (σουτιέν) και 12,99 ευρώ (σλιπ).
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Bershka.

Πηγή:mama365.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *