Εύστοχα illustration που αποδεικνύουν ότι σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων

21995341_kind_of_people.limghandler

Σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Όχι δεν εννοούμε τους άντρες και τις γυναίκες αλλά αυτούς που τρώνε όλο το κομμάτι της πίτσας και αυτούς που πετάνε την τραγανή γωνία (what’s wrong with you people;;). Αυτό το θέμα το ανέλυσε εκτενώς η Ξένια εδώ, εμείς σήμερα θα χαζέψουμε μερικά εύστοχα illustration που μιλάνε για αυτό το φαινόμενο.

– Υπάρχουν αυτοί που κατεβάζουν μυριάδες app και τα αφήνουν σκόρπια στο menu (ΓΙΑΤΙ;) και αυτοί που τα οργανώνουν σε group (πάρα πολύ φίλοι μου).
.

– Υπάρχουν αυτοί που τοποθετούν τα βιβλία κατά ύψος (high five) και αυτοί που τα βάζουν όπως να’ ναι. Δεν τους σχολιάζω καν τους τελευταίους.

-Υπάρχουν αυτοί που αφήνουν αδιάβαστα μηνύματα και notification και αυτοί που τα διαβάζουν ΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ.

– Υπάρχουν αυτοί που κόβουν το τοστ στη μέση (*σηκώνει χέρι*) και αυτοί που το κόβουν διαγώνια.

– Υπάρχουν αυτοί που έχουν ΕΝΑ ΣΩΡΟ μπάρες bookmark (απορώ γιατί, δηλαδή ΓΙΑΤΙ) και αυτοί που δεν έχουν- ίσως γιατί δεν χρειάζεται να έχεις τόσες, λέω εγώ τώρα.

– Υπάρχουν αυτοί που χρησιμοποιούν σελιδοδείκτη και αυτοί οι άκαρδοι άνθρωποι που τσακίζουν τη σελίδα. Κανένα σέβας για το βιβλίο, τσκ τσκ τσκ.

– Υπάρχουν αυτοί που τρώνε τη σοκολάτα κομμάτι- κομμάτι και την απολαμβάνουν όπως της αξίζει και αυτοί που τη δαγκώνουν. Ότι τι;

Φυσικά, όπως είδαμε και στην κεντρική φωτογραφία υπάρχουν αυτοί που βάζουν ΜΟΝΟ ένα ξυπνητήρι (από ποιον πλανήτη είπαμε είστε;) και αυτοί που βάζουν κάθε 10 λεπτά. Εχμ.. Αυτοί και αν είναι φίλοι μου.

 

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *