ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 500+ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Η δέσμευση με έναν άνθρωπο για μια ζωή δεν είναι απλό πράγμα. Οι άνθρωποι έχουν τις καλές και τις κακές μέρες τους και θα ζήσεις αναγκαστικά και τα δύο. Ευτυχώς, αυτά τα ζευγάρια που είναι παντρεμένα σχεδόν μια ολόκληρη ζωή έχουν ορισμένες σοφές, δοκιμασμένες συμβουλές.

Συνδυαστικά τα ζευγάρια αυτά είναι παντρεμένα 506 χρόνια. Οπότε μάλλον ξέρουν τι λένε!

Τζένι και Μάνι ΝταΣίλβα (65 χρόνια) – “Όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι το βράδυ, ακόμα κι αν είστε θυμωμένοι ή στεναχωρημένοι, δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, αλλά πάντα μα πάντα να ακουμπάς τα δάχτυλα του ποδιού σου στα δικά του/της. Σαν μια μικρή υπενθύμιση ότι είμαι εδώ και εξακολουθώ να σε αγαπάω ό,τι και να γίνει.”


Μαίρη και Τζον ΜακΦίλι (60 χρόνια) – “Να λες στη γυναίκα σου κάθε μέρα ότι είναι όμορφη και όσο κι αν έχετε γεράσει, όσο κι αν πονάνε τα γερασμένα κόκαλά σας, να χορεύεις αγκαλιά μαζί της και να τη φιλάς με κάθε ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις ξανά.”

Όμαγκαλ και Φίκρι Τατλίσι (62 χρόνια) – “Μην κρατάς κακίες. Να ξεχνάς, να συγχωρείς και να θυμάσαι πώς ερωτευτήκατε αρχικά.”

Ρόμπερτ και Μπερναντίν Χίγκινς (61 χρόνια) – “Ποτέ μην περάσετε μαζί ταπετσαρία στους τοίχους.”

Βίτο και Ντι Ντι Λονέρο (54 χρόνια) – “Τον άφησα να είναι το αφεντικό τα πρώτα 50 χρόνια και τώρα είμαι εγώ για τα επόμενα 50. Είναι δίκαιο.”

Ρόμπερτ και Λόρα Γουίλκινσον (57 χρόνια) – “Άσε πώς βλέπει η κοινωνία το γάμο σήμερα. Εμείς παντρευτήκαμε με σκοπό να μείνουμε μαζί για πάντα.”

Χέλεν και Τζόζεφ Πφάιφερ (57 χρόνια) – “Πάντα να φιλιέστε πριν κοιμηθείτε, ακόμα κι αν είστε τσακωμένοι. Αυτό είναι που θα σου λείψει περισσότερο.”

Άγκνες και Χάρι Χάτφλες (60 χρόνια) – “Μόνο να δίνεις και να δίνεις και να δίνεις.”

Τζιν και Πολ Βαγιάνος (30 χρόνια) – “Δύο συμβουλές: Βρες τον καλύτερό σου φίλο και παντρέψου τον. Και τα πρωινά του σαββατοκύριακου να συζητάτε και να γελάτε με μια κούπα καφέ.”


πηγή: Huffington Post

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *