ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη; Τι σου υπόσχονται ζώδιο και ωροσκόπος; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

KΡΙΟΣ
Όλη αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από δουλειά και υποχρεώσεις για εσένα. Η Αφροδίτη που αποχωρεί από τον Λέοντα και μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου από την Παρασκευή απαιτεί από σένα να δώσεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Τώρα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψεις αυτό που θέλεις να κάνεις περισσότερο και να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Πρόσεξε μόνο, πριν πάρεις αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν, να εξετάσεις όλα τα δεδομένα με μεγάλη προσοχή. Άρχισε από καθημερινές μικροαλλαγές για να καταλήξεις σε ριζικές αποφάσεις, ώστε να δώσεις στον εαυτό σου το χρόνο να προσαρμοστεί καλύτερα και ομαλότερα.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα αυτήν την εβδομάδα έχεις την εύνοια των πλανητών για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα που σας έχουν απομακρύνει. Ο Ερμής, στη νέα του θέση στο Ζυγό από την Τρίτη, σε ευνοεί αρκετά και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείς για να περάσετε χρόνο οι δύο σας και να ανανεώσετε τον έρωτα σας. Αν είσαι single, είναι καιρός να προετοιμαστείς για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Ένα νέο πρόσωπο θα έρθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση, καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δεν θα ξέρεις με τι να πρωτοασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις για αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
H εβδομάδα αυτή δεν θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα. Απεναντίας, μάλλον μπορεί να σε φέρει εντελώς απροσδόκητα ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου ή ενός ονείρου σου. Αυτό θα γίνει με τη βοήθεια που θα δεχτείς από ένα πολύ φιλικό σου πρόσωπο ή από κάποιον συνεργάτη σου που εκτιμά πολύ τη δουλειά σου. Για αυτό λοιπόν να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις, συμβουλές και δραστηριότητες, που οδηγούν σε αλλαγές. Το μέλλον θα σε δικαιώσει! Από την άλλη, λόγω της νέας θέσης του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από την Παρασκευή και μετά στην Παρθένο, τα νεύρα σου κάποιες φορές θα σε βγάλουν εκτός των ορίων σου. Προσπάθησε να τα εκτονώσεις εποικοδομητικά, αντί να τα βάζεις με ανθρώπους που δεν φταίνε.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβληματικές καταστάσεις, που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο Ζυγό, δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις που δεν είναι καλές. Αν δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου. Θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν ερωτικό σύντροφο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσει καλύτερα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Αυτήν την εβδομάδα, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούριες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες που θα δημιουργηθούν σιγά-σιγά να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούριες πηγές εσόδων που θα αποδώσουν. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα στα μέσα της εβδομάδας, γιατί μπορεί να παρασυρθείς στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα σε υποχρεώνει να δραστηριοποιηθείς έντονα στα οικονομικά σου και να τα βάλεις σε μία τάξη, ώστε να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες που επανειλημμένα σου παρουσιάζονται. Οι ρυθμοί της δουλειάς σου συνεχίζουν να είναι έντονοι, ωστόσο η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου σιγά-σιγά αποκαθίσταται με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, από την Παρασκευή και μετά. Τις δύσκολες στιγμές δείξε ψυχραιμία και διοχέτευσε την ενέργειά σου σε πιο ευχάριστες δραστηριότητες, που δεν απαιτούν την παρουσία τρίτων. Στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι αν επιτρέψεις στις μνήμες σου να γυρίζουν στο μυαλό σου θα πληγωθείς ακόμη μία φορά. Κοίτα μπροστά!

Αισθηματικές
Το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί στα αισθηματικά σου το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχεις τις καλύτερες επιρροές από τους πλανήτες για να το πετύχεις και το πάθος θα έρθει να πλημμυρίσει την καρδιά σου και να σε παρασύρει σε ιδιαίτερα ευχάριστες «διαδρομές» με το ταίρι σου. Οι singles να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν ερωτικά αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους. Δεν θα χάσετε!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους σχέδια που έχεις βάλει. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν και πάρε γρήγορα αποφάσεις για να προλάβεις τα γεγονότα. Η Σελήνη στον Τοξότη, από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι την Πέμπτη, θα δώσει ώθηση στα κοινωνικά ζητήματα για αυτό καλό θα είναι να κάνεις κάτι για να αυτοπροβληθείς. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση, οι γρήγοροι ρυθμοί και οι απαιτήσεις των άλλων λιγοστεύουν αυτήν την εβδομάδα για εσένα, αν και τα επαγγελματικά σου θέματα παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας σου και ζητούν επιτακτικά λύσεις. Το πλανητικό σκηνικό βέβαια, ακόμη κι αν σε πιέσει προσωρινά, δεν θα ανακόψει την πορεία σου προς ένα καλύτερο μέλλον και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, αν έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες μικρές δυσκολίες. Μπορείς να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις μόνο αν είσαι σαφής σε αυτά που ζητάς από τους άλλους. Από την άλλη, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, από την Παρασκευή και μετά, θα ασχοληθείς αρκετά με τα οικονομικά σου και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να τα ενισχύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα πρέπει κάποια στιγμή να καθίσεις με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για όλα τα θέματα της σχέσης που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια και μην κρύβεσαι πίσω από τις ανασφάλειές σου, γιατί αυτός ο δρόμος που έχεις χαράξει δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και με ήρεμη συμπεριφορά προσπάθησε να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές, που δεν είναι και λίγες. Όσο για εσένα που ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, να περιμένεις ευχάριστα νέα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Ζυγό και θα διευκολύνει τα πράγματα.

Επαγγελματικές
Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία, γιατί ενδέχεται τρίτα πρόσωπα να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα που θα σε εκνευρίσουν. Μείνε σταθερή στις απόψεις σου και, με τα κατάλληλα εγχειρήματα, θα δικαιωθείς! Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

ΛΕΩΝ
H εβδομάδα αυτή σε απαλλάσσει από σημαντικό εργασιακό ή ψυχολογικό φόρτο. Από εδώ και πέρα, τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, όσο δύσκολα και απαιτητικά και αν είναι, γίνονται πιο εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος. Η Αφροδίτη, που την Παρασκευή θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα εισέλθει στην Παρθένο, πιθανόν να φέρει κάποια ανατροπή στον οικονομικό τομέα και χρειάζεται να προσέχεις την διαχείρισή του και βέβαια να μην πάρεις ρίσκα. Τα πράγματα στα αισθηματικά σου μπορούν να κυλήσουν σε πιο ήπιους ρυθμούς, αν και εσύ η ίδια μειώσεις τις ταχύτητές σου και πάψεις να είσαι τόσο απαιτητική.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα, αλλά πρόσεχε, γιατί δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης, αλλά βάλε τον ερωτισμό σου να δουλέψει, πέρασε χαλαρά και θα δεις πως όλα θα ξεχαστούν! Αν είσαι single, οργάνωσε μία εκδρομή ή κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα και άσε τη γοητεία και το σεξαπίλ σου να εκφραστούν, ώστε να προσελκύσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Αν οι ανταγωνιστές σου λειτουργούν παθητικά, εκμεταλλεύσου το χωρίς τύψεις! Κατά τα άλλα, καλά κάνεις και δείχνεις μεγάλη εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο κατώφλι διαφόρων αλλαγών στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή είναι λογικό και αναμενόμενο να έχεις έντονο άγχος. Έτσι, στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας μην παραξενευτείς αν δεν μπορείς να ηρεμήσεις και να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις. Ο κυβερνήτης σου Ερμής αποχωρεί την Τρίτη από το ζώδιό σου και εισέρχεται στο Ζυγό φέρνοντας αρκετές εξελίξεις σε οικογένεια και δουλειά, τις οποίες πρέπει να αποδεχτείς για να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Τώρα, προκειμένου να αλλάξεις κατεύθυνση, αν πρέπει να φύγεις από μία άλλη την οποία έχεις συνηθίσει, μην το θεωρήσεις αρνητικό, αλλά τόλμησε το και δεν θα χάσεις! Μία νέα αρχή είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Αισθηματικές
Τα ερωτικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αυτήν την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου την Παρασκευή, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας. Άσε κατά μέρος τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει, γιατί αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική! Οι singles να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και άκρως ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από τα άτομα που έχετε ερωτευτεί.

Επαγγελματικές
Mπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου φρόντισε να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να σκεφτείς πρώτα τα λεγόμενά τους. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα παρασυρθείς και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν αντέχει η τσέπη σου.

ΖΥΓΟΣ
Mε το βλέμμα σου στραμμένο στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσένα. Παρ’ ότι τη Δευτέρα η Σελήνη θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με την Αφροδίτη και θα δώσει κάποιες αρρυθμίες στις επικοινωνίες, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά στην καθημερινότητά σου από την Τρίτη που ο Ερμής θα επισκεφτεί το ζώδιό σου. Από την Πέμπτη, που η Αφροδίτη φεύγει από τον Λέοντα και μετακινείται στην Παρθένο, μην ξοδέψεις την δραστηριότητα σου σε άσκοπες μετακινήσεις, αλλά φρόντισε να συναναστραφείς και να συζητήσεις με ανθρώπους που θα μπορούσαν να συμβάλουν θετικά στην πρόοδό σου. Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται τώρα νέοι ορίζοντες που μόνο με πολύ κόπο μπορούν να αποκτηθούν. Μην εφησυχάζεις και παραδίνεσαι!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σου. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Η επικοινωνία με το ταίρι σου περνάει ήδη κρίση για αυτό φρόντισε να μην φέρεις στο τραπέζι θέματα που κάνουν και τους δύο σας να αισθάνεστε άβολα. Όσον αφορά εσένα που περιμένεις τον έρωτα να έρθει στη ζωή σου, κάποια χαρμόσυνα μαντάτα θα ακούσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αλλά προτού ενθουσιαστείς, τσέκαρε πρώτα την εγκυρότητά τους.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και αν δεις τα πράγματα χωρίς πολύ άγχος θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Πρακτικά, με τη βοήθεια κάποιων συναδέλφων σου θα ξεπεράσεις εμπόδια που έπρεπε καιρό τώρα να είχαν λυθεί. Με ισορροπημένες και σωστές κινήσεις, ίσως καταφέρεις μάλιστα να διεκδικήσεις και την αύξηση που φλερτάρεις καιρό τώρα. Στα οικονομικά σου θα έχεις εύνοια που δεν φαντάζεσαι σε κερδοφόρες επενδύσεις! Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας, με τον Άρη για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου, σε αναδεικνύει πρωταγωνιστή! Ο έρωτας, το χρήμα, οι δημόσιες σχέσεις, η δημοτικότητα και η εμφάνισή σου έχουν κάθε ευκαιρία να ανθίσουν τώρα. Ίσως με πιο αργούς ρυθμούς από όσο θα ήθελες, εξαιτίας του Ερμή, που θα επισκεφτεί το Ζυγό από την Τρίτη και μετά, αλλά ακόμη και έτσι, οι ευκαιρίες που θα έχεις για να αναδειχθείς θα είναι πολλές και σημαντικές. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα συνεχίσουν να σε κρατούν απασχολημένη, αλλά δεν θα νιώθεις την πίεση και το άγχος να σε κυριεύουν και η σκέψη σου θα είναι πιο λογική και ρεαλιστική για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν μπορείς να το κάνεις αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο για να περάσεις ερωτικές στιγμές και, με τη βοήθεια της Αφροδίτης που από την Παρασκευή θα έχει μετακινηθεί στην Παρθένο, μίλα για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία εκείνων των Σκορπιών που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή τους, μην αγανακτείς με την κατάσταση των αισθηματικών σου, αλλά κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα… Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για έξοδα, αφού πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για εσένα αυτή η εβδομάδα θα είναι έντονη, καθώς οι αντιξοότητες συνεχίζονται σε βασικούς τομείς της ζωής σου και απαιτούν από σένα μία σοβαρή ανακατάταξη. Πρέπει όμως να ξεπεράσεις το άγχος και τη νευρικότητα σου, γιατί εκτός από την κακή επίδραση που έχουν στην υγεία σου, μπορεί να γίνουν αφορμή λαθών στην εργασία σου, καθώς σε οδηγούν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους, οι οποίοι ενδεχομένως να διαθέτουν δύναμη και τα μέσα να σε πολεμήσουν. Με την Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά να κινείται στην Παρθένο, οι μέρες σε ευνοούν για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στα οικονομικά σου ή, αν δεν έχεις αυτήν τη δυνατότητα, να προβείς σε νέες διευθετήσεις. Αισθηματικά, θα έχεις κάποιες καλές στιγμές, αλλά θα είναι σύντομες.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη αυτήν την εβδομάδα, αν αποφασίσεις να μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καλλιέργησε το δεσμό σου μέσα από μία πιο φιλική προσέγγιση και θα δεις ότι ο έρωτας, που τόσο σου έχει λείψει, θα ξανακάνει την εμφάνισή του! Μια καινούργια γνωριμία για εσένα που είσαι single, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με την Σελήνη να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της από το ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις πιο εύκολα πλέον τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούριες συμφωνίες επίσης ευνοούνται και αν μείνεις συγκροτημένη και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Πρέπει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα και στο τέλος θα πνιγείς σε μία κουταλιά νερό… Προσοχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κουραστική παραμένει και αυτή η εβδομάδα για εσένα. Ευτυχώς, δεν σου λείπει η όρεξη να δουλέψεις και να αγωνιστείς κόντρα στις δυσκολίες που θα ξεφυτρώνουν από παντού. Ο Ερμής από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Ζυγού, από την Τρίτη και μετά, σου δίνει την αισιοδοξία, τη φρόνηση και την πρακτικότητα για να αξιολογήσεις σωστά ανθρώπους και καταστάσεις, να λάβεις τα μέτρα σου. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, από την Παρασκευή και μετά, θα διατηρήσει σε αναβρασμό το οικογενειακό ή εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου δεν είναι και τόσο σπουδαία, η ψυχική σου αντοχή όμως είναι κάτι καταπληκτικό και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης λειτουργεί τόσο εφευρετικά, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρεις. Συνέχισε έτσι και προσπέρασε όλες τις δυσκολίες με το δυναμισμό και τη σιγουριά σου!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή, χωρίς να αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλιες που θα σου εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μην γίνεσαι εριστική και μη βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν ανήκεις σε εκείνες που δεν έχουν βρει ακόμα το άλλο τους μισό, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους για αυτό μη διστάσεις να τη ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να διατηρήσεις αυτήν την ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου θα είναι επεισοδιακή και ιδιαίτερα καταναλωτική για το ζώδιό σου. Ωστόσο, από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο Ζυγό, θα μπορέσεις να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα που μεσολάβησαν και να νιώσεις πιο ήρεμη και ικανοποιημένη από τις εξελίξεις. Στα επαγγελματικά σου, απόδειξε την καλή σου θέληση και την υπομονή που διαθέτεις, τόσο στο χειρισμό υποθέσεων όσο και στην προώθηση κάποιων σημαντικών για εσένα συνεργασιών. Να θυμάσαι ότι έχεις το ταλέντο να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις αρκεί όμως να το προσπαθείς! Από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, υπεράσπισε τη δουλειά σου από κινδύνους και μην αφήνεις τις φήμες που κυκλοφορούν να σε κάνουν αδρανή και απαισιόδοξη. Αισθηματικά, θα βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση, εσύ όμως δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις τις περισσότερες φορές.

Αισθηματικές
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να εκφραστείς στον σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Τώρα όμως, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Έτσι, σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις. Κι αν είσαι μόνη, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποπέσεις στην πίεση για επανασύνδεση, που σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Με τον Ήλιο να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο, τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο Ζυγό από την Τρίτη, θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη όσα έχουν φύγει από τη θέση τους. Οι καθυστερήσεις υποχωρούν αισθητά και ξεπερνιούνται οι παρεξηγήσεις με τους γύρω σου, πράγμα που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προσεχτική τόσο στις σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον όσο και στον επαγγελματικό σου χώρο. Φρόντισε να είσαι οργανωμένη και απόφυγε να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου για κάποια πράγματα που συμβαίνουν και σε δεν σε βρίσκουν σύμφωνη. Οι γύρω σου δεν θα είναι πρόθυμοι να σε ακούσουν και οποιαδήποτε επιμονή θα οδηγήσει σε νέες παρεξηγήσεις. Αρκέσου σε ό,τι καλό έχει να σου δώσει η ερωτική σου ζωή χωρίς να αγχώνεσαι για το μέλλον της.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με τον σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους μαζί του για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες και μίλα του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Αν είσαι μόνη προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτή και διαθέσιμη στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν μερικά προβλήματα στον τομέα της εργασίας σου, αλλά αν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι χωρίς σημαντικό λόγο θα τα αντιμετωπίσεις όλα αποτελεσματικά και πολύ πιο εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *