Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από 12 Οκτωβρίου – 19 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια αυτήν την εβδομάδα για τα οικονομικά και τα προσωπικά μας ζητήματα;

Κριός
Εμπόδια και καθυστερήσεις θα συναντήσετε αυτήν την εβδομάδα και δεν θα μπορέσετε να θέσετε άμεσα σε εφαρμογή ορισμένα από τα σχέδιά σας. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ζυγού και να πραγματοποιεί δυσμενή όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, θα προκύψουν έξοδα και περίεργες καταστάσεις ανταγωνισμού στον επαγγελματικό τομέα, που θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Μην κάνετε πίσω στην πρώτη δυσκολία και μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας ρίξουν ψυχολογικά. Την Παρασκευή, με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Πλούτωνα, θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που από καιρό αναζητούσατε για να επιλύσετε περιουσιακά ζητήματα.

Ταύρος
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα σας φέρει αντιμέτωπους με αρκετές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί με πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν και θα σας προτείνουν καινούργιες συνεργασίες. Μην αναλάβετε καθόλου νέες αρμοδιότητες. Στα οικονομικά, θα πιεστείτε για να καλύψετε τις υποχρεώσεις που έχετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας και μην παρασυρθείτε σε ζήλιες και φασαρίες χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή.

Δίδυμοι
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον φιλικό για εσάς Ζυγό, οι κοινωνικές επαφές και τα ταξίδια θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, υλοποιώντας στόχους που εδώ και καιρό δρομολογείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτές τις ημέρες να πραγματοποιήσετε κάποιες επαφές και θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε πως τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς να αγωνιστείτε και να πολεμήσετε γι’ αυτά. Δεν πρέπει να δώσετε σημασία σε κακόβουλα σχόλια τρίτων προσώπων που θέλουν να σας μειώσουν. Φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο το Σαββατοκύριακο, με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να κάνει τα πράγματα σαφώς πιο εύκολα και βατά. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη προσπάθεια.

Καρκίνος
Αυτήν την εβδομάδα χρησιμοποιήστε την ευστροφία και τη διπλωματία σας για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν και να πετύχετε άνοδο στα έσοδά σας, χωρίς όμως να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες, γιατί με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα σας παρουσιαστούν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Αν είναι δυνατόν, φροντίστε προς το παρόν να αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα, γιατί θα σας κοστίσουν πολύ ακριβά και δύσκολα θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα, ενώ τα χρέη σας θα διογκωθούν κι άλλο.

Λέων
Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και να επηρεάζει τις μέρες σας, θέστε στόχους και αποφασίστε καινούργιες συνεργασίες, που θα σας αποδώσουν μελλοντικά, όμως με επιφύλαξη. Τα άστρα σας προειδοποιούν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί απέναντι στις προτάσεις για καινούργιες συμφωνίες που θα σας γίνουν, γιατί πίσω από τα ωραία λόγια ορισμένων ανθρώπων κρύβονται παγίδες. Εξετάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες και μετά αποφασίστε τι θα κάνετε. Στα οικονομικά μην αγχώνετε, γιατί με μία μικρή, σχετική οικονομία, μπορείτε να είστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα την Τρίτη στο ζώδιο του Κριού, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες καινούργιες συμφωνίες, που θα αποδώσουν όμως από την επόμενη εβδομάδα. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας αναλαμβάνοντας συνεχώς καινούργια πράγματα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο και θα συμβούν πολλές ανατροπές στη δουλειά σας. Θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μεθοδεύσετε καλύτερα τις κινήσεις σας, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Δρομολογήστε τις αλλαγές που σχεδιάζετε εδώ και αρκετό καιρό πάνω στον οικονομικό τομέα, αφού περιορίσετε πρώτα τις περιττές σπατάλες και τα έξοδα, γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις επενδύσεις σας.

Ζυγός
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιό σας και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Αν δώσετε κάποιες υποσχέσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να τις τηρήσετε αν θέλετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν. Μην παρασυρθείτε και κλείσετε συμφωνίες στη δουλειά σας. Στα οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε από παλιά και ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει καθυστερήσεις. Στη δουλειά σας φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, για να μπορέσετε να είστε πιο αποτελεσματικοί στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες που θα αναλάβετε. Αν επιζητάτε την αναγνώριση, την Παρασκευή που ο Άρης θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε πόσο αξίζετε στους ανωτέρους σας. Στα οικονομικά θα ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας, πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Τοξότης
Αυτόν τον καιρό έχετε βάλει πια μυαλό και αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Συνεχίστε έτσι και πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σου χώρο, αρκεί να συλλέξετε πρώτα πολύτιμες πληροφορίες, που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο έξυπνα και να πετύχετε τους στόχους σας. Στα οικονομικά, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά-σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται, καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, θα φέρει μικροεμπόδια και καθυστερήσεις. Τα άστρα προβλέπουν γι’ αυτήν την εβδομάδα ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις και τις γρήγορες αποφάσεις, για να μην κάνετε λάθη που αργότερα θα σας κοστίσουν πολύ στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Κρατήστε για τον εαυτό σας τα σχέδια που κάνετε και μην τα εκμυστηρεύεστε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους. Στον οικονομικό τομέα είναι καιρός να περιορίσετε τα έξοδά σας και να μην σπαταλάτε χρήματα από εδώ και από εκεί.

Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, προκαλεί ένα αμφιταλαντευόμενο κλίμα στον οικονομικό τομέα και αυτό σας αγχώνει πολύ. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα έχεε θετικές εξελίξεις από καινούργιες συνεργασίες που έχετε συνάψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.. Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα και θα αγχωθείτε πολύ μέχρι να τα καλύψετε, γι’ αυτό αποφύγετε τις άσκοπες αγορές. Από τη Δευτέρα κιόλας, θα αρχίσετε επαφές και τις συναντήσεις, για να αλλάξετε πολλά πράγματα στη δουλειά, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά.

Ιχθείς
Η εβδομάδα αυτή, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ζυγό και παράλληλα να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό, δημιουργεί οικονομικά και επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τα επαγγελματικά σας ότι θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα την πορεία σας και να οχυρωθείτε, γιατί υπάρχει αρκετό παρασκήνιο στο χώρο που κινείστε και δεν θα πρέπει να πέσετε σε παγίδες, χάνοντας χρήματα. Μάθετε να ελίσσεστε και μην εκμυστηρεύεστε στον καθένα τα σχέδιά σας. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα σας απασχολήσουν έκτακτα έξοδα, που θα πρέπει να καλύψεετε παράλληλα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

 

 

imommy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *