Ηλιακή Έκλειψη Μαρτίου 2016: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Βιργινία Λεούση

In this photo provided by Tourism Queensland, the moment of a total solar eclipse is observed at Cape Tribulation in Queensland state, Australia, Wednesday, Nov. 14, 2012. Starting just after dawn, the eclipse cast its 150-kilometer (95-mile) shadow in Australia's Northern Territory, crossed the northeast tip of the country and was swooping east across the South Pacific, where no islands are in its direct path. (AP Photo/Tourism Queensland) EDITORIAL USE ONLY

 

Ο μήνας που διανύουμε θεωρείται ένας από τους πιο δύσκολους μήνες της νέας χρονιάς που έχουμε να διαχειριστούμε, καθώς εκτός από σκληρές όψεις που σχηματίζει το πλανητικό σκηνικό, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και δύο εκλείψεις.

Στις 9 του μήνα πραγματοποιείται Ολική Ηλιακή στους Ιχθύς στις 4:00π.μ. μαζί με τη Νέα Σελήνη. Συμμετέχουν ο Άρης και ο Ποσειδώνας άμεσα και έμμεσα ο Κρόνος και ο Πλούτωνας.

Δοκιμάζονται έντονα οι σχέσεις, η οργάνωση και η ψυχραιμία, φέρνει κίνδυνο σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και βραχυκυκλώνει τη ροή των πραγμάτων. Η κρίση δε θα είναι καθαρή, ενώ ουτοπικές καταστάσεις θα μπερδεύουν την πραγματικότητα, οδηγώντας σε λαθεμένες καταστάσεις. Αποφύγετε αλλαγές που βασίζονται σε ψευδή στοιχεία γιατί θα σας κοστίσουν.

Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου.

Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο…

Κριός: Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει ή να σας βάλει σε νομικές περιπέτειες. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, δώστε την πρέπουσα προσοχή σε τρέχοντα θέματα και μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Μην ξεκινήσετε κάτι νέο όσο βρίσκεστε στην επιρροή της έκλειψης, γιατί δε θα αντέξετε τα χτυπήματα των αντιπάλων σας.

Ταύρος: Καλό θα ήταν να μην απομακρυνθείτε από τον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο, αφού οι εξελίξεις θα τρέχουν και θα πρέπει να γνωρίζετε ακόμα και τις λεπτομέρειες. Μετακινήσεις ή ταξίδια που μπορούν να αναβληθούν,  αναβάλετε τα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ίσως προκύψουν έκτακτα έξοδα, για αυτό διαχειριστείτε τον οικονομικό σας τομέα, όσο καλύτερα μπορείτε.

Δίδυμοι: Ο διάχυτος εκνευρισμός θα παίζει κρυφτό με τα νεύρα σας και θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, αποφεύγοντας ξεσπάσματα και κρίσεις πανικού. Η έκλειψη σας επηρεάζει έντονα, για αυτό αποφύγετε να ξεκινήσετε σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο αφού οι ανατροπές θα είναι συνεχόμενες ή να προχωρήσετε σε αλλαγές της προσωπικής σας ζωής.

Καρκίνος: Η συγκεκριμένη έκλειψη περισσότερο παίζει με τα συναισθήματα και τον ψυχολογικό σας κόσμο. Κρατήστε με όποιο τρόπο μπορείτε την αισιοδοξία σας και μην πτοηθείτε στις πρώτες δυσκολίες. Μην αφήσετε να σας καταβάλουν φοβίες που θα βρουν διέξοδο σε οικογενειακά πρόσωπα πλήττοντας σοβαρά τις σχέσεις μαζί τους.

Λέων: Δείτε ότι συμβαίνει γύρω σας με καθαρό μυαλό και μην πιστέψετε λόγια της στιγμής απ’ όπου και αν τα ακούσετε. Ο οικονομικός τομέας απαιτεί την αμέριστη προσοχή σας και οτιδήποτε τον κάνει να κινδυνέψει, θα διαταράξει την καθημερινότητά σας και θα σας φέρει μπροστά σε αντίξοες συνθήκες.

Παρθένος: Δύσκολες στιγμές θα ζήσετε με την επιρροή της έκλειψης, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, ενώ δεν αποκλείεται να κινδυνέψουν και τα οικονομικά σας από άσκοπες αγορές. Κρατήστε μια πιο ουδέτερη έως επιφυλακτική στάση απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε.

Ζυγός: Μια γενική αναστάτωση θα επικρατεί στο χώρο, κάνοντας σας να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα. Αποφύγετε να μπλέξετε σε συζητήσεις που θα περιέχουν παρασκηνιακές καταστάσεις ή λόγια που θα αφορούν τρίτα πρόσωπα, γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Σκορπιός: Σε αδιέξοδο θα βρεθείτε σε ότι θα αφορά συνεργασίες και γενικότερα επαγγελματικά θέματα. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα μειώσουν την απόδοση αλλά και την όρεξή σας για δουλειά. Κρατήστε ίσες αποστάσεις με συνεργάτες για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και προβλήματα. Μην ξεσπάσετε σε αγαπημένα πρόσωπα για πράγματα που δε φταίνε.

Τοξότης: Ο οικονομικός σας τομέας δεν μπορεί να αντέξει άλλες ατασθαλίες, για αυτό κρατηθείτε μακριά από αγορές μικρές ή μεγάλες. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος αργότερα να κάνετε αλλαγές χωρίς να βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Η έκλειψη θα σας επηρεάσει έντονα και σε οικογενειακό επίπεδο, για αυτό προσπαθήστε να μην πικράνετε αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερως: Ο σκληρός εαυτός που δείχνετε κάποιες φορές σε άτομα που ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον, θα βγει και πάλι στην επιφάνεια με την επιρροή της έκλειψης. Όμως, θα πρέπει να κατανοήσετε πως δε φταίνε πάντα άλλοι αν αλλάζει το πρόγραμμά σας ή προκύπτουν διαφωνίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αντιστοιχεί.

Υδροχόος: Τακτοποιήστε επαγγελματικές εκκρεμότητες που σχετίζονται άμεσα με τον οικονομικό σας τομέα, πριν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις συνέπειες που θα προκύψουν. Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας, κρατώντας σταθερό χαρακτήρα και ήπιους τόνους. Εκρήξεις θυμού δε θα σας ευνοήσουν.

Ιχθύς: Ανήκετε στα ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά η έκλειψη, οπότε οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Οι άμυνές σας θα είναι αρκετά πεσμένες, οπότε αποφύγετε να ανοίξετε διάλογο με άτομα του επαγγελματικού χώρου που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με διλήμματα.

 

 

govastileto.gr/

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *