Η γυναίκα που δεν έλουσε τα μαλλιά της για έξι χρόνια

Αυτή η γυναίκα αποκαλύπτει ότι έχει να λουστεί εδώ και 6 χρόνια και, όσο παράξενο κι αν μας ακούγεται, η ίδια δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτήν τη συνήθειά της. Όπως λέει, και εκείνη θεωρούσε βρόμικη συνήθεια το να μην πλένεις τα μαλλιά σου με σαμπουάν, όμως είχε μια φίλη που με αυτήν την μέθοδο κατάφερε να αλλάξει το μαλλί της από θαμνώδες και φριζαρισμένο, σε λείο και γυαλιστερό.

Έτσι αποφάσισε και αυτή να πειραματιστεί και να αφήσει την κόμη της άλουστη, θέλοντας να δει τα αποτελέσματα. Τις πρώτες τρεις εβδομάδες όλα ήταν πολύ δύσκολα, μιας και τα μαλλιά της είχαν λαδώσει πολύ και κολλούσαν στο κρανίο της, ενώ ντρεπόταν να κυκλοφορήσει έτσι έξω. Την εν λόγω μέθοδο την ξεκίνησε σε ένα ταξίδι που έκανε στην Ταϊλάνδη και, όπως ήταν αναμενόμενο για έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να λούζεται καθημερινά, η όλη διαδικασία έμοιαζε με μαρτύριο.

Αφού επέστρεψε στην Αμερική, κυκλοφορούσε συνέχεια με τα μαλλιά πιασμένα ή φορώντας κορδέλες, ενώ δεχόταν και τα πειράγματα του συντρόφου της, όμως δεν ήθελε να σταματήσει την προσπάθειά της, που τότε έβλεπε σαν ιεροτελεστία. Όταν έμπαινε για ντους, τα έβρεχε και έκανε μασάζ στο κεφάλι της με τα δάχτυλά της και 6 εβδομάδες μετά άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα θετικά σημάδια, όταν το κρανίο της σταμάτησε να είναι τόσο λιπαρό και τα μαλλιά της πήραν μια κυματιστή φόρμα, δείχνοντας απολύτως υγιή και χωρίς καθόλου φριζάρισμα. Κανονικά, τα θετικά αποτελέσματα εμφανίζονται περίπου στις 3 εβδομάδες, όμως μιας και εκείνη είχε πάει ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου έκανε μπάνιο στην θάλασσα, η κατάσταση αυτή επιβάρυνε το τριχωτό της κεφαλής της.

Πλέον, η μέθοδος αυτή της αποχής από το σαμπουάν είναι μια νέα μόδα, με όνομα «no poo», που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς και κάνει κάπως καλύτερες τις αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων, όταν η εν λόγω κοπέλα τούς λέει ότι το μυστικό της για όμορφα μαλλιά είναι ότι δεν τα πλένει, εδώ και χρόνια. Μάλιστα, μια φορά που είχε πάει στο κομμωτήριο και είπε στην κομμώτρια ότι δεν χρησιμοποιεί σαμπουάν, εκείνη σοκαρίστηκε και χρειάστηκε να ακούσει πολλές φορές το όχι, ώστε να μην το χρησιμοποιήσει στα μαλλιά της πελάτισσάς της.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν αυτήν τη νοοτροπία, όμως, σύμφωνα με την κοπέλα, από τη στιγμή που τα μαλλιά φαίνονται όμορφα και όχι βρόμικα, μάλλον δεν είναι και τόσο κακό να πει ότι τα διατηρεί έτσι χωρίς να τα πλένει. Επιπλέον, έχει γλυτώσει και ένα σωρό λεφτά που κάποτε έδινε για προϊόντα περιποίησης και άλλα συναφή και μπορεί ακόμα να έχει καλές και κακές ημέρες με την κόμη της, τουλάχιστον όμως γλύτωσε από το φριζάρισμα και νιώθει ελεύθερη, από όλες τις απόψεις.

 

e-radio.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *