Η Δέσποινα μαγειρεύει για τις φίλες της .

Το ότι η Δέσποινα έχει αδυναμία στην μαγειρική δεν είναι και σπουδαία είδηση. Έχει μαγειρέψει σε εκπομπές έχει μιλήσει με μεγάλη περηφάνια για τον κήπο της τον οποίο προσέχει η ίδια και έχει καταστρέψει πολύ κόσμο με τις σοκολατόπιτες, τα cupcakes και τις λιχουδιές που η ίδια μαγειρεύει καθημερινά με τη βοήθεια της Μελίνας.

Αυτή τη φορά η Δέσποινα αποφάσισε να μαγειρέψει μια πιο περίπλοκη και απαιτητική συνταγή, λαβράκι στο φούρνο, από το βιβλίο του Πέτρου Κωστόπουλου «Mediterranean food». Τελικά η συνταγή πέτυχε και η παρέα της έμεινε ικανοποιημένη.
Η Μελίνα, η οποία “αντιγράφει” όσο καλύτερα μπορεί την μαμά της στην κουζίνα, έκανε χρωματιστές μαρέγκες. Ο Ντέμης και ο μικρός Γιώργος έλειπαν από το σπίτι και έτσι η Δέσποινα, κάποιες φίλες της, η Μελίνα και ο σκύλος της Σάμι (ένα κουτάβι Golden Retriever, όπως ο παλιός σκύλος της Δέσποινας ο Σάνι, που είχε έρθει μαζί της από τη Θεσσαλονίκη τη δεκαετία του ᾽90) μαζεύτηκαν στην κουζίνα δοκιμάζοντας τα φαγητά της Δέσποινας και τα cupcakes που έφτιαξε νωρίτερα.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *