Η “ευχή” της Παραντί για τον αρραβώνα του Ντεπ

Η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) και ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) υπήρξαν ζευγάρι επί 14 χρόνια, δεν παντρεύτηκαν ποτέ και έχουν μαζί δύο παιδιά.

Ενδέχεται οι ρωγμές στη σχέση τους να υπήρχαν από καιρό, όμως η αλήθεια είναι ότι η γνωριμία του 50χρονου σταρ με την Άμπερ Χερντ (Amber Heard) στα γυρίσματα του Rum Diary το 2011 υπήρξε καταλυτική.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ του αρραβωνιάστηκαν και λέγεται ότι η πρώην σύντροφος, Βανέσα Παραντί, τους έδωσε την... ευλογία της. Αυτό θα πει  πολιτισμός .

Και φαίνεται πως το ειδύλλιο δεν ήταν κάτι περαστικό, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Ντεπ έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη ηθοποιό και εκείνη φυσικά δέχτηκε.

Η είδηση μπορεί να σόκαρε πολλούς, όμως όχι την πρώην σύντροφό του, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly, του έδωσε και την… ευχή της, όταν εκείνος της τηλεφώνησε (!) για να της πει ότι αρραβωνιάστηκε.

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η Βανέσα του ευχήθηκε τα καλύτερα”, μεταφέρει φίλος της 41χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει ίχνος πικρίας στην καρδιά της.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει και η Βανέσα γυρίσει σελίδα στη ζωή στο πλευρό του Γάλλου ποπ σταρ Μπενζαμέν Μπιολέ (Benjamin Biolay), οπότε… ούτε γάτα ούτε ζημιά!

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *