Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε ταινία (video)

Έξαλλος ο Πακιστανός σύντροφος της Πριγκίπισσας Diana με την ταινία για την ζωή της

Ο Πακιστανός γιατρός-σύντροφος της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Diana σπάει την σιωπή του και μιλά για πρώτη φορά για την σχέση τους.

Ο Hasnat Khan, με αφορμή την ταινία, που αναμένεται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους, ξεσπά: «Είναι εντελώς λάθος».

Ο Πακιστανός γιατρός μετά απ’ όσα έχουν ειπωθεί για την κοινή του ζωή με την Diana είναι έξαλλος, ενώ δηλώνει πως ποτέ δεν έδωσε την συγκατάθεσή του για να γυριστεί η ταινία αυτή: «Eίναι εντελώς ψέμα. Δεν έδωσα ουδέποτε καμία έγκριση. Δεν πιστεύω ότι αυτή η ταινία θα πάει καλά. Είναι βασισμένη σε κουτσομπολιά, ενώ οι φίλοι της Diana μιλούν για μία σχέση που δεν γνώριζαν πολλά όπως και κάποιοι συγγενείς μου που επίσης ζούσαν στο σκοτάδι. Είναι βασισμένη σε υποθέσεις και κουτσομπολιά.»

Ο 54χρονος σήμερα Khan είδε ένα μικρό απόσπασμα της ταινίας και λέει σχετικά: «Μπορούσα αμέσως να δω ότι οι δυο μας δεν φερόμασταν ποτέ όπως το παρουσίαζαν, να περπατώ εγώ με τα χέρια στην πλάτη και όλα αυτά. Αμέσως καταλάβαινες ότι η ταινία ήταν βασισμένη σε λανθασμένα συμπεράσματα για το πώς εμείς θα φερόμασταν ο ένας στον άλλο και το είχαν απεικονίσει εντελώς λάθος. Δεν υπήρχε ιεραρχία στη σχέση μας. Δεν ήταν πριγκίπισσα κι εγώ δεν ήμουν γιατρός. Ήμασταν φίλοι και οι φυσιολογικοί άνθρωποι στέκονται σαν φίλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο από την ταινία μου είπε αρκετά για τον τρόπο με τον οποίο θα απεικονίσουν τα πράγματα και ξέρω ότι είναι λάθος».

Την ταινία πάντως δεν θα την δει: «Με ρώτησε ένας φίλος της προάλλες αν θα τρύπωνα σε κάποιον κινηματογράφο για να την παρακολουθήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να πάω, ούτε καν να περάσω απέξω ούτε τώρα ούτε ποτέ. Το σενάριο είναι βασισμένο σε κουτσομπολιά και αν θα την έβλεπα θα μονολογούσα αυτό είναι λάθος, αυτό είναι λάθος, αυτό δεν είναι καθόλου σωστό. Δεν θα μπορούσα να βάλω τον εαυτό μου να το περάσει αυτό το πράγμα. Θα ήταν φρικτό».

httpv://youtu.be/9VSUoxic5E4

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *