Η καμπάνια της Follie Follie για την Ανοιξη/ Καλοκαίρι 2013 στην Σαντορίνη.(Video)

Έντονα χρώματα και εντυπωσιακά κοσμήματα υπόσχονται ένα φωτεινό καλοκαίρι από τη Folli Follie.

Φωτεινό λευκό, βαθύ γαλάζιο, δυνατός κυκλαδίτικος ήλιος, εκτυφλωτική θέα και μια από τις πιο αναγνωρίσιμες καλντέρες του κόσμου. Η Σαντορίνη συνθέτει το ιδανικό σκηνικό που απογειώνει τις συλλογές της Folli Follie για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013 και αντανακλά τη φωτεινή, φρέσκια διάθεση που χαρακτηρίζει αυτή την εποχή.

Μια πρώτη γεύση από την φωτογράφηση της καμπάνιας της Folli Follie για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013 αποκαλύπτει τα πανέμορφα Folli Follie “It” Girls να ποζάρουν με άνεση σε φημισμένα κυκλαδίτικα τοπία. Μια προσεκτικότερη ματιά αποκαλύπτει και την νέα πρόταση της Folli Follie: μοναδικά κοσμήματα, αξεσουάρ και ρολόγια, έντονες χρωματικές παλέτες, νέες προσθήκες σε best-seller συλλογές και, φυσικά, εντυπωσιακό layering κοσμημάτων που δημιουργεί επιβλητικά αποτελέσματα. Οι συλλογές της Folli Follie για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013, πιο πληθωρικές από ποτέ, θέτουν την τάση για την νέα σεζόν!

Δείτε το video της φωτογράφισης:

httpv://youtu.be/Sc6UMwvYnY8

jenny.gr

Κοσμήματα  και ρολόγια της Folli Follie θα βρείτε στο κατάστημα “Palettino” Μ.Σφακιανάκη 2  στον Αγ.Νικόλαο Κρήτης (τηλ.28410-21719) και στο site : www.palettino.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *