Η μόδα του χειμώνα στα παντελόνια: Ποια πρέπει να φορέσεις φέτος!

pants1_633_451

Για τη σύγχρονη γυναίκα, τα παντελόνια έχουν την ίδια έννοια όπως και για τους άνδρες. Με βάση αυτό το ρούχο μπορούμε να δημιουργήσουμε χιλιάδες σύνολα στις πιο ποικίλες μορφές.

Τα παντελόνια έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος στο επαγγελματικό στιλ, όπως και στο casual. Επιπλέον, επιλέγοντας το σωστό στιλ, το παντελόνι μπορεί να φορεθεί τόσο για ένα ρομαντικό παντεβού και σε διάφορα εορταστικά, βραδινά evnts. Ήρθε η ώρα να μάθεις λοιπόν ποιοι τύποι παντελονιού είναι τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-2016.

ANDROGEN
///
Philip Lim, Nina Ricci, Dries Van Noten

Αυτό το μοναδικό στιλ άρχισε να εμφανίζεται μόλις στις αρχές του 20ου αιώνα. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο συνδυασμός του ανδρικού και γυναικείου στιλ. Στη νέα χειμερινή περίοδο, αυτός ο στιλιστικός προσανατολισμός τράβηξε την προσοχή των Phillip Lim, Alexander Wang, Chalayan, Nina Ricci, Vera Wang και Dries Van Noten.

TO NEO CAPRI
///
Christian Dior, Victoria Beckham, Carolina Herrera

Τα παντελόνια κάπρι είναι πίσω στην κορυφή των τάσεων της μόδας για το φθινόπωρο-χειμώνα 2015-2016, όπως αποδεικνύεται από τις συλλογές των  Escada, Elie Saab, Salvatore Ferragamo, Alberta Ferretti, Fendi, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Donna Karan, Christian Dior, Dries Van Noten και Vera Wang. Ορισμένοι σχεδιαστές έχουν απογυμνωμένο ελαφρώς τον αστράγαλο, ενώ άλλοι επέλεξαν να τους μειώσουν το μήκος μέχρι τη γραμμή του γόνατος. Επίσης είναι δύσκολο να μην παρατηρήσεις ότι αυτά τα παντελόνια δείχνουν πολύ αρμονικά με μια ποικιλία από ρούχα. Μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με πουλόβερ, σακάκια, μπλούζες και πουκάμισα, τόσο σε καθημερινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις.

TO ΚΛΑΣΙΚO
///
Ralph Lauren, Altuzarra, Ralph Lauren

Παρά τη δημοτικότητα του κάπρι και του flared pants υπάρχουν σχεδιαστές που παραμένουν πιστοί στα παλιά κλασσικά. Μεταξύ αυτών οι Escada, Altuzarra, Ralph Lauren και Elie Saab. Όσοι θεωρούν το κλασικό στιλ βαρετό πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις εκδοχές των Altuzarra ή Ralph Lauren, οι οποίες αποδεικνύουν ότι το κλασικό παντελόνι μπορεί επίσης να εκτελεστεί μοντέρνα- σε φρέσκες αποχρώσεις και υφάσματα.

ΣE ENTONO XΡΩMA
///
Balmain, Carven, Versace

Για κάποιο χρονικό διάστημα πολλοί σχεδιαστές συνηθίζουν να μην δίνουν προσοχή στην εποχικότητα. Ιδιαίτερα έντονα αυτό αντανακλάται στην επιλογή των μοντέρνων και έντονων χρωμάτων. Παρά το κρύο, οι πλοίαρχοι της μόδας προτείνουν να φρέσουμε παντελόνι σε χρυσό, ασήμι, φωτεινό κίτρινο, τιρκουάζ, μπλε, χακί, κόκκινο, ροζ, και μπλε αποχρώσεις (Balmain, Zac Posen, Elie Saab, Carolina Herrera, Escada, Carven, Bottega Veneta, Versace).

ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ
///
Carven, Saint Laurent, Louis Vuitton

Τα δερμάτινα παντελόνια δημιουργήθηκαν για να τονίσουν το γυναικείο σώμα- δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι σε κάθε σεζόν κάνουν την την εμφάνισή τους. Στο νέο φθινόπωρο-χειμώνα, τα είδαμε και πάλι στους Saint Laurent, Louis Vuitton, Rodarte, Acne Studios, Elie Saab και Carven σε πολύ κομψές εκδοχές και σε μαύρο, κόκκινο, μπορντό και καφέ χρώμα.

ΜΟΝΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΟUTFIT ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
///
Blumarine, Nina Ricci, Bottega Veneta

Όπως γνωρίζουμε, ένα μονοχρωματικό outfit μπορεί να είναι μόνο σε ένα χρώμα και είναι πολύ λανθασμένη η άποψη ότι ένα τέτοιο look είναι βαρετό. Και πώς μπορεί να είναι βαρετό όταν ένα ρούχο έρχεται από γκουρού της μόδας όπως οι Zuhair Murad, Versace, Νο 21, Escada, Undercover, Ralph Lauren, Bottega Veneta, Blumarine και Nina Ricci;

ΜΕ PRINTS
///
Carven, Altuzarra, Elie Saab

Στο ίδιο επίπεδο με το μονοχρωματικό παντελόνι πολύ δημοφιλή ήταν και τα print στοιχεία. Γεωμετρικά μοτίβα, εμπριμέ, ρίγες αλλά και πουα μπορεί να δει κανείς στις συλλογές της Bottega Veneta, Emilio Pucci, Akris, Altuzarra και Acne Studios.

ME ΡΙΓΕΣ
///
Balenciaga, Kenzo, Lanvin

Οι ρίγες είναι πίσω στη μόδα και συγκεκριμένα οι κάθετες λωρίδες υλικού στις εξωτερικές πλευρές του παντελονιού. Όλες τις ποικιλίες του παντελονιού με ρίγες μπορεί να τις δει κανείς στους Givenchy, Lanvin, Kenzo, και Balenciaga και μπορούν να φορεθούν πρωί αλλά και βράδυ.

ΤΟ ΝΕΟ 70s FLARE
///
Fendi, Versace, Versace

Αναλύοντας τις νέες συλλογές για το φθινόπωρο-χειμώνα2015-2016 μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κυριαρχεί μια νοσταλγία για τη δεκαετία του ’70- εξ αιτίας της οποίας επέστρεψε στη μόδα και πάλι το cropped flare pants που υπήρξε τόσο διάσημο σε εκείνες τις ημέρες.

WIDE LEG PANTS
///
Balmain, Carolina Herrera, Dries Van Noten

Είχαμε ήδη την ευκαιρία να έρθoυμε σε επαφή με το wide-leg pants από την προηγούμενη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 και η νέα σεζόν χαρακτηρίζεται από ένα μεγαλύτερο πάθος για το συγκεκριμένο στιλ. Οι νέες συλλογές των Dries Van Noten, Akris, Balmain, Undercover, Carolina Herrera, Emilio Pucci και Roksanda περιλαμβάνουν τέτοια παντελόνια τόσο σε κανονικό, όσο και σε πιο κοντό μήκος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το στιλ είναι ιδανικό για όσες θέλουν να κρύψουν διακριτικά κάποιο επιπλέον βάρος ή πόντους, επειδή είναι δύσκολο να φανεί η πραγματική σιλουέτα μέσα από το παντελόνι.

 

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *