Η Νάντια Μπουλέ μιλά για δίαιτες, μόδα, ρούχα, πολιτική και… παιδιά!

«Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου με σύζυγο και παιδιά, σε αυτή τη φάση» αποκαλύπτει η Νάντια Μπουλέ στο περιοδικό Celebrity!

Διάβασε τι αποκάλυψε στο περιοδικό Celebrity Μαΐου που μόλις κυκλοφόρησε και στον Ηλία Παυλόπουλο!

Ακούστηκε ότι θα σε δούμε στην παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού. Πότε θα βγει και τι πραγματεύεται;

Έχουμε κάνει ήδη τα γυρίσματα για «Το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου» στο Παρίσι και σε αυτό συμμετέχουν παίκτες από έξι διαφορετικές χώρες. Εμείς πήγαμε με αποστολή 24 Ελλήνων και του προπονητή και σε κάθε επεισόδιο οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες σε έξι διαφορετικά παιχνίδια, με σκοπό να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες και πάρα πολύ αστείες, ενώ οι παίκτες φορούν τεράστιες στολές, ανάλογα με το θέμα του παιχνιδιού. Το παιχνίδι παίζεται πολλά χρόνια σε διάφορες χώρες και φέτος που συμμετέχει για πρώτη φορά η Ελλάδα, το θέμα του σκηνικού είναι εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Από τις μέχρι τώρα σχέσεις σου θεωρείς ότι με έναν άνθρωπο εκτός τηλεόρασης είναι πιο εύκολη η συμβίωση; 

Νομίζω ότι είναι κυρίως θέμα ανθρώπου και χαρακτήρα και όχι δουλειάς. Σαφώς βοηθά όταν κινείστε στον ίδιο χώρο και μπορεί να κατανοήσει τα περίεργα ωράρια και τις άλλες υποχρεώσεις σου, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς, αλλά μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό το να μιλάς συνεχώς για δουλειά με τον άνθρωπό σου. Απλώς είναι πιο πιθανό να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο, δεδομένου του χρόνου που περνάς και των συναναστροφών που έχεις.

Κρατάς φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους σου; 

Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι και είναι σπουδαίο πράγμα η αλληλοεκτίμηση μετά από μια σχέση.

Έχεις κάποια διατροφικά tips που ακολουθείς πιστά και που μπορείς να προτείνεις στις αναγνώστριες;

Αυτό που κάνω και με βοηθάει πολύ είναι ότι μαγειρεύω στο σπίτι, οπότε μπορώ και ελέγχω τα υλικά που χρησιμοποιώ και αποφεύγω το λάθος μαγείρεμα. Δεν τσιγαρίζω πολύ και χρησιμοποιώ άπαχο κρέας. Επίσης, ετοιμάζω πολύ καλό πρωινό για να με κρατήσει και να αποφύγω τις πολλές λιγούρες μετά. Τρώω φρούτα μέσα στην ημέρα και τον τελευταίο καιρό έχω πάθει εμμονή με όλες αυτές τις βιολογικές σούπερ τροφές (όπως το acai ή το κινόα) που τις βάζω σαν συμπλήρωμα στο φαγητό.

Ποιο στυλ ντυσίματος σε αντιπροσωπεύει;

Μου αρέσει να νιώθω άνετα μέσα στην ημέρα, οπότε ντύνομαι casual δίνοντας βάση περισσότερο στα αξεσουάρ. Επειδή όμως συχνά λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, παίρνω μαζί μου πράγματα στο αυτοκίνητο-βεστιάριό μου και ντύνομαι κατευθείαν για το βράδυ. Μου αρέσουν τα θηλυκά ρούχα και οι κλασικές γραμμές και εννοείται ότι δεν αποχωρίζομαι την Bodytonic βερμούδα μου, ειδικά μέσα από τα bodycon φορέματά μου. Επίσης, φοράω ή τελείως φλατ ή πολύ ψηλά παπούτσια, δεν μου αρέσουν τα ενδιάμεσα τακούνια.

Την πολιτική καριέρα τη σκέφτεσαι μεγαλώνοντας λόγω και του οικογενειακού ιστορικού σου; 

Μεγάλωσα σε ένα σπίτι πολύ πολιτικοποιημένο και παρακολουθώ και εγώ τα όσα γίνονται. Αλλά ακριβώς επειδή ο πατέρας μου ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση εδώ και χρόνια, ξέρω πολύ καλά πόση αφοσίωση χρειάζεται και πόση ψυχολογική φθορά δέχεσαι για να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με σύνεση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν. Επίσης, η πολιτική δεν κληροδοτείται από γενιά σε γενιά, οπότε δεν θα σκεφτόμουν να πολιτευτώ επειδή τυγχάνει ο πατέρας μου να ασχολείται με την πολιτική.

Την οικογενειακή ζωή, όσο περνούν τα χρόνια, την έχεις στο μυαλό σου; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου σύζυγο με παιδιά και όλα τα παρελκόμενα;

Σε αυτήν τη φάση, όχι, δεν τη φαντάζομαι. Για να κάνεις αυτό το βήμα, πιστεύω ότι πρέπει να νιώθεις ολοκληρωμένος ως άνθρωπος σε πολλά επίπεδα και να έχεις βρει και τον άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Έχω ακόμα πολλά κενά μέχρι να φτάσω σε αυτό το σημείο.

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *