Η νέα καμπάνια της Staff Jeans για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2012-2013

«Looking for some hοt Staff…» θα τραγουδούσε σήμερα η εκρηκτική Donna Summer. Η τεράστια disco επιτυχία της το 1979, με τίτλο Ηot Stuff, αποδείχτηκε τεράστια εμπορική επιτυχία και νομίζω πως το ίδιο θα  συμβεί φέτος με τη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας Staff Jeans για το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2012-2013. Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Ανατολικό Λονδίνο, και συγκεκριμένα στη περιοχή Shoreditch, από τον διεθνούς φήμης Έλληνα φωτογράφο Ανδρέα Σταυρινίδη, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λονδίνο, και σε συνεργασία με τη Lowe Athens που είχε την επιμέλεια της παραγωγής.

 

H νέα συλλογή της Staff Jeans περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από χρωματιστά denim και chinos παντελόνια, φθαρμένα και παλαιωμένα πουκάμισα, τα ήδη αγαπημένα μας hoodies που  κάνουν θραύση (φούτερ με κουκούλα), πλεκτά τζάκετ…  Και αυτά είναι μόνα λίγα από τα highlights της νέας συλλογής, που φέτος ανεβάζει τον  πήχη ψηλά: αυτή τη σεζόν η συλλογή της Staff Jeans δίνει στα σύνολά σου μοναδικό βρετανικό  στιλ που συνδυάζει  τέλεια casual και street στοιχεία, ‘60s αναφορές και  mix&match με mods και ροκ στοιχεία. Ό,τι ακριβώς κάνει, δηλαδή, και η μοναδική αισθητική του  Λονδίνου, που αποτέλεσε για την Staff Jeans πηγή έμπνευσης για το στυλ της νέας  καμπάνιας.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φανταστικό. Η καμπάνια συναγωνίζεται με εξαιρετική άνεση σε εικόνα, αισθητική, ποιότητα και παραγωγή εκείνες μεγάλων ανταγωνιστικών εταιρειών. Με την πρώτη ματιά θα τη λατρέψεις, κι ύστερα το επόμενο βήμα θα είναι να επισκεφτείς τα ομώνυμα καταστήματα για να δεις από κοντά τη συλλογή. Μόνη ή παρέα με τις φίλες ή το φίλο σου, ρίξε μια πρώτη ματιά στα σύνολα του Τop 10 που είναι αφιερωμένο στη νέα φθινοπωρινή /χειμωνιάτικη συλλογή της Staff Jeans, και πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις τα δικά σου fresh και stylish σύνολα για όλες τις ώρες!

Η συλλογή Staff  Jeans είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα.

cosmopolitan.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *