Η συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα για το νεογέννητο μωρό του,του οποίου έκοψε τον ομφάλιο λώρο!

Η Φαίη Σκορδά κι ο Γιώργος Λιάγκας ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τις  τελευταίες ώρες καθώς στις 18.40 το απόγευμα της Δευτέρας ήρθε στον κόσμο ο  δεύτερος γιος τους.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν άφησε λεπτό από κοντά του τη Φαίη. Σε  όλη τη διάρκεια της γέννας, η οποία διήρκησε 8 ώρες, ήταν μαζί της στην αίθουσα  τοκετού. Περίμεναν με αγωνία την στιγμή που ο μικρός τους πρίγκιπας θα έρθει  στον κόσμο.

Όταν γεννήθηκε το μωρό, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκείνος που έκοψε τον ομφάλιο  λώρο, όπως άλλωστε είχε κάνει και στο πρώτο τους παιδί, το Γιάννη. Τα επόμενα  λεπτά ήταν πολύ έντονα για το αγαπημένο ζευγάρι που κρατούσε στην αγκαλιά του το  νεογέννητο μωράκι του. Δάκρυα ευτυχίας έτρεχαν στα πρόσωπά τους και δεν  μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήρθε στον κόσμο το μικρό τους πλασματάκι.

Όπως αποκάλυψε ο γιατρός της Φαίης και κουμπάρος του ζευγαριού, Θάνος  Παράσχος, ο μικρός Δημήτρης μοιάζει στη μαμά του! Ο πολύωρος τοκετός, σύμφωνα με  το μαιευτήρα, οφειλόταν στα κιλά του μωρού, καθώς γεννήθηκε 3,740 γραμμάρια, μεγάλο μωρό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο μαιευτήριο, εκτός από τις οικογένειές τους, οι οποίες είχαν πάει με το  αγαπημένο ζευγάρι από το πρωί της Δευτέρας, κατέφθασαν στενοί φίλοι και  συνεργάτες τους οι οποίοι θέλησαν να δουν τη Φαίη και το μωρό από κοντά. Η Σάσα  Σταμάτη και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήταν από τις πρώτες που επισκέφθηκαν τη φίλη  τους μετά τον τοκετό.

 

mothersblog.gr/

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *